Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ> Μy way - Δεν μπορεί να είσαι παρά θηρίο για να επιβιώσεις στην Κολομβία των Βαλκανίων

http://kourdistoportocali.com/news-desk/my-way/

Οχι, δεν μπορείς να είσαι διαφορετικός στην Κολομβία των Βαλκανίων. Αν ρωτούσες τον συγχωρεμένο τον Αριστοτέλη Ωνάση μπορεί να σου έλεγε ότι οι ίδιοι κανόνες ισχύουν σε ολόκληρο το κόσμο. Δεν μπορεί να είσαι παρά θηρίο για να επιβιώσεις στην Κολομβία των Βαλκανίων. Διαφορετικά δεν έχεις λόγο να υπάρχεις, ίσως και να ζεις.

Από τον killbill
Ο Γιαννακόπουλος είναι ο μόνος πράσινος Πρόεδρος από την εποχή του Καπετάνιου που στάθηκε όρθιος απέναντι στην παράγκα του Ολυμπιακού και έπαιξε με τους κανόνες του ξεφτιλισμένου πελατειακού κράτους και των υπαλλήλων-μηχανισμών του.
Ο μόνος λόγος ύπαρξης ενός τέτοιου διαφθαρμένου κράτους είναι για να το εξαγοράζεις εξευτέλιζοντάς το. Ειδικά με αυτή εδώ την κυβέρνηση των Σαρδανάπαλων Κατσιαπλιάδων, όπου βγαίνει ο κάθε Κυρίτσης και δηλώνει ότι είναι ενάντια στην Ανάπλαση του Ελληνικού την ίδια στιγμή που στην Μύκονο οι ιδιοκτήτες του Nammos χτίζουν Mall  με επέκταση της άδειας του βιολογικού καθαρισμού!
Αλλά για τους κατσιαπλιάδες Συριζαίους η Μύκονος μάλλος πέφτει μακριά παρότι με τους εξωχώριους λογαριασμούς που διαθέτουν θα μπορούσαν να έχουν αγοράσει το νησί.
Με φόντο λοιπόν ένα τέτοιο διεφθαρμένο κράτος και ξιπασμένους πουλημένους πολιτικούς υπάρχει μόνο μία επιλογή: Nα το κάνεις με τον τρόπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ή να μην το κάνεις καθόλου.
Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχή. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει και τα προηγούμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ. Ήρθαμε και κερδίσαμε. Ελπίζω να μην εφαρμοστεί ο Αθλητικός Νόμος. Ελπίζω να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Γουστάρουμε να ερχόμαστε να τους κερδίζουμε εδώ μέσα!
Το προφίλ του Δημήτρη στο Insta τα λέει όλα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου