Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Αιματοκύλισμα της Βουλής για να ρίξουν τον Τσίπρα; - Ολο το παρασκήνιο-σοκ

http://kourdistoportocali.com/news-desk/ematokylisma-tis-voulis-gia-na-rixoun-ton-tsipra/
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ

Επιχειρούν να δημιουργήσουν συνθήκες προβοκάτσιας για να ρίξουν τον Τσίπρα.
Ποιοί;

Μα οι θαλασσοδανεισμένοι επιχειρηματίες, ανάμεσά τους πολλοί μηντιάρχες που χρωστάνε 1,3 δις ευρώ όπως έδειξε το πόρισμα της Εξεταστικής και προσμένουν σε αλλαγή κυβέρνησης για να τα γλιτώσουν. Οσο για τον Κορεάτη σύμβουλο των Τσίπρα-Βαρουφάκη-Τσακαλώτου που ξέρασε το μυστικό για το διπλό νόμισμα (θα γινόταν από μπάφους με ονομασία μπαφοδραχμή) καιρό τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου περίμεναν το χτύπημα.
Ο Τσίπρας και ο αγριάνθρωπος ο Τζανακόπουλος πίστευαν ότι ο Κιμ είναι Κεφαλογραβιέρα (διαρρέει μυστικά στους θεσμούς και δεν τον εμπιστεύονται) κι έτσι αποφάσισαν να του μειώσουν 17 φορές την αμοιβή! Aπό 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο του δίνουν 80.000 ευρώ αλλά ο Κιμ δεν έφυγε!!!
Απλά επιστρατεύτηκε από τους εγκεφάλους του σχεδίου με σκοπό την πτώση της ηρωικής κυβέρνησής μας. Εκτός από τους επιχειρηματίες που ερευνώνται από την Δικαιοσύνη και οι μηντιάρχες (ακόμη και οι φίλα προσκείμενοι στον Τσίπρα όπως ο Κουρής και ο Χατζηνικολάου) δεν αντέχουν στην ιδέα ότι πρέπει να πεθάνουν στην ψάθα για να πληρώσουν τα θααλασσοδάνειά τους. Ο Αλαφούζος πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τα 92.000.000 εκατ. ευρώ  που χρωστάει ο μηντιακός όμιλός του στις τράπεζες. Ο μακαρίτης ο Κυριακού (ΑΝΤ1) για να μπορέσει να δίνει πλουμιστά συμβόλαια στις δημοσιογραφικές μετριότητες, σε ξανθές τηλεβίζιτες και σε λοιπούς φελλούς δανείστηκε 170.000.000 εκατ. ευρώ τα οποία τα πληρώνουν οι Ελληνες φορολογούμενοι. Το παιγνίδι είναι πολύ χοντρό και άγριο. Οσο κατσιαπλιάδες κι αν είναι οι συριζαίοι δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεκαετίες τωρα 50-60 κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, μηντιάρχες και μεγαλοδιαφημιστές έχουν μετατρέψει το Κράτος σε ιδιωτική πουτάνα.
Οι συνομώτες σχεδιάζουν γεγονότα εντός της ελληνικής βουλής που να παραπαίμπουν στην αντίστοιχη της Βενεζουέλας (βλέπε κεντρική εικόνα) με ματωμένα κοστούμια και γραβάτες βουλευτών. Ο στόχος τους είναι να αναγκάσουν τον Τσίπρα να πάει σε εκλογές ή να παραιτηθεί. Δούρρειος Ιππος για τους συνομώτες επιχειρηματίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι πρόθυμα και με ανύπαρκτο τον φρούραρχο (όπως αποδείχθηκε) και τα στελέχη της Αστυνομίας εντός της Βουλής εύκολα θα τα κάνουν κολυμπηθρόξυλο στα πλαίσια του σχεδίου ανατροπής του Τσίπρα.
Στην πραγματικότητα τα πιόνια κινεί το ίδιο κέντρο που κυβερνά τη χώρα δεκαετίες τώρα από το παρασκήνιο και ρίχνει τις κυβερνήσεις κάθε φορά που εναντιώνονται στα συμφέροντά του. Είναι ο ίδιος μηχανισμός που είχε εμπλοκή στο σκάνδαλο και τις μίζες της Siemens, στην ανατροπή Μητσοτάκη (παρότι ο Επίτιμος είχε ενδώσει στο τέλος), στην ανατροπή Παπανδρέου (αλησμόνητες οι κασέτες της Μιμής), στην ανατροπή Καραμανλή (παρά το γεγονός ότι ξεπουλημένα golden boys είχαν δώσει γη και ύδωρ) και σε απίστευτους διαχρονικούς εκβιασμούς που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο…
(Σε λίγο η συνέχεια…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου