Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ> Το Survivor και ο διασυρμός της Γενοκτονίας των Ποντίων Κι όμως ο Αcun Ilicali δεν κάνει τίποτε στη τύχη

http://kourdistoportocali.com/news-desk/survivor-ke-o-diasyrmos-tis-genoktonias-ton-pontion/  
Κι όμως ο Αcun Ilicali δεν κάνει τίποτε στη τύχη

Oι Ελληνες παντρεύονται, κάνουν παιδιά και στη συνέχεια όλοι μαζί κάθονται και παρακολουθούν το ελληνοτουρκικό Survivor. Aντιλαμβάνεστε λοιπόν περί τίνος βλαμμένου λαού πρόκειται.
Aπό τον Ian Ford

Το ελληνοτουρκικό Survivor χλευάζει κατά κάποιο τρόπο και τους χιλιάδες νεκρούς και ξεριζωμένους Πόντιους μια και παρουσιαστής του είναι ένας Πόντιος, ο Τανιμανίδης (έχει ένα στυλ χιμπατζάκου) και παραγωγός του ο Τουρκος Αcun Ilicali στενός φίλος του Ερντογάν. Για να μην σας πούμε ότι τα αγωνίσματα του Survivor προέρχονται από τον τουρκικό στρατό-Τούρκοι στρατιωτικοί σχεδιάζουν τις ασκήσεις. Αλλλά μπροστά στα λεφτά και την δόξα ποια Γενοκτονία των Ποντίων και απίδια μάντολες.
Τόσοι υποψήφιοι παρουσιαστές υπήρχαν. Αλλά ο ΣΚΑΙ και ο Τούρκος επέλεξαν συνειδητά το Τανιμανίδη για να τρολάρουν ακόμη πιο προκλητικά τους νεκρούς Πόντιους. Εξαιτίας της τεράστιας απήχησης στους βλαμμένους θεατές που έχει το Survivor θα συγχωνευθεί ο ΣΚΑΙ με το STAR εις σάρκαν μίαν.
Ο ΣΚΑΙ θα είναι αμιγής ψυχαγωγικός υπό το φωτεινό μυαλό του Μαλέλη που νίκησε το Τέρας του Λοχνές και το Star tsanele θα μετατραπεί μέσα σε μια νύχτα CNN και ΒΒC.
Ο ΣΚΑΙ θα παίζει διαρκώς Survivor με την ελπίδα ότι ο Αλαφούζος θα αποπληρώσει τα 92.000.000 εκατ. ευρώ που χρωστάει.
Στο μεταξύ διαβάζουμε ότι οι χορηγοί κυνηγούν τον Ντάνο για να τον χορηγήσουν. Τόσο μυαλό έχουν.
Λες και κάποιος σοβαρός καταναλωτής με λεφτά θα αγοράσει μερσεντές η βόλβο επειδή θα την οδηγεί ο βρωμύλος (εξαιτίας των συνθηκών του παιγνιδιού γιατί ο Αγγελόπουλος από μόνος του ήταν πάντα καθαρός) Ντάνος.
Αλλά και οι χορηγοί στην Ελλάδα-με ελάχιστες εξαιρέσεις-είναι εξίσου κατσιαπλιάδες με τον υπόλοιπο λαό οπότε μην περιμένετε φινέτσα και αισθητική.
Αυτή είναι η κατάντια και των εγχώριων ΜΜΕ τα οποία αποτελούν τον καθρέφτη του εγχώριου καταναλωτή, πολίτη, ψηφοφόρου-τρομάρα μας. Η Ελλαδάρα με τέτοιο ανθρώπινο δυναμικό ατενίζει με σιγουριά στο μέλλον, ότι δηλαδή θα επιτύχει να αυτοκαταστραφεί για να μην μολύνει άλλο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου