Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ένα εθνικό έγκλημα χωρίς τιμωρία ( Του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου)

Ένα εθνικό έγκλημα χωρίς τιμωρία
Άκουσα τη Δευτέρα το βράδυ 17 Ιουλίου, στο Contra τις απόψεις και κρίσεις του Λογοθέτη, που ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ με την κυρία Γεωργαντά, τους οποίους ο Πρόεδρος κ. Γεωργίου είχε αποκλείσει από το Συμβούλιο. Μας είπε ο ειδικός επιστήμονας και ΕΛΛΗΝΑΣ κ. Λογοθέτης ότι ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου φούσκωσε το έλλειμμα του Δημοσίου Χρέους δολίως, με αποτέλεσμα να μπει η Ελλάδα στα Μνημόνια.
Ζημιά εκατοντάδων δις ευρώ.. Οι ξένοι προσπαθούν να τον διασώσουν με νύχια και δόντια.
Σήμερα ξαναδικάζεται αλλά ο «κυρίαρχος» λαός ασχολείται με τον Αλέξη και τον Κούλη που σιωπούν για το έγκλημα. Όσο για τα παπαγαλάκια μας λένε ακόμα για τους γάμους του Σάκη!
ΣΑΝΙΔΑ, βρεγμένη! 

 
Αθήνα 31/7/2017
  
Αγωνία για την παραπομπή του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ σε δίκη!
Άκουσα τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΪ στο ραδιόφωνό τους, το μεσημέρι της 22 Ιουλίου να συζητούν με την άλλοτε υπάλληλο (ή εκπρόσωπο στο Δ.Ν.Τ.) κ. Μιράντα Ξαρχά, και να κατηγορούν την νέα Μπουμπουλίνα, την εισαγγελέα του Α.Π. κα Δημητρίου για το τόλμημά της να αναιρέσει το αθωωτικό βούλευμα για τον υπάλληλο του Δ.Ν.Τ. που φούσκωσε τα ελλείματα και έχωσε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ. και το λαό στον τάφο.
Το θράσος τους είναι ασύνορο και ο ρόλος τους πολιτικά και πατριωτικά χυδαίος.
Δεν άκουσαν, δεν είδαν, δεν διάβασαν τον αγώνα που χρόνια κάνουν τα δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ η Μπουμπουλίνα καθηγήτρια Γεωργαντά και ο θαρραλέος Λογοθέτης; και μάλιστα μόνοι;
Ποιός θ’ αναλάβει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα κίνημα συμπαράστασης στους τιμίους εισαγγελικούς λειτουργούς στους δύο επιστήμονες πατριώτες που μάχονται για το φαύλο λαό και την Ελλάδα;
Το σάπιο σύστημα λυσσά εναντίον τους.
Πότε θα λειτουργήσουν οι γκιλοτίνες;
Σκούριασαν.
 
Αθήνα 31/7/2017

Πολιτικές Υποθήκες
Πλάτων: «Κάθε διοίκησις, είτε ιδιωτική είναι είτε δημοσία κανένα άλλον σκοπόν δεν έχει παρά να φροντίζει δια το καλύτερον εκείνου που έχει υπό την δικαιοδοσίαν της».
Ο ίδιος: «Η φύσις της αδικίας όπου παρουσιάζεται εις την πόλιν.. πρώτον μεν καθιστά ανίκανον εκέινον να αναλάβη καμμίαν επιχείρησιν ένεκα των διχονοιών και των ερίδων τας οποίας γεννά, έπειτα δε του αναπτύσσει την έχθραν και προς τον εαυτόν του, και προς κάθε τι όμοιον του και προς το δίκαιον».
Ο ίδιος: «Το άκρον άωτον της αδικίας είναι να θεωρήται κανείς δίκαιος χωρίς να είναι»
Ο ίδιος: «Πραγματικώς, φαίνεται πως μας σαγηνεύουν όσα μας εξαπατούν».
Ο ίδιος: «Και όστις εξέλθη καθαρός από όλας τας δοκιμασίας, και κατά την παιδικήν και την νεανικήν και την ανδρικήν ηλικίαν, θα τον διορίζωμεν άρχοντα και φρουρόν της πόλεως» (Από «Πολιτεία»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου