Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ελληνες, μη προστατευόμενο είδος (του Φαήλου Κρανιδιώτη)

http://www.dimokratianews.gr/content/78646/ellines-mi-prostateyomeno-eidos
Κατά τους κυβερνώντες νεογενίτσαρους είναι οπισθοδρομικό να διδάσκεις την Ορθοδοξία
Ως κράτος και λαός δείχνουμε ενδιαφέρον να διασώσουμε τη βιοποικιλότητα του ελληνικού χώρου.
Το αλογάκι της Σκύρου, οι αρκούδες των ορεινών μας όγκων, οι βραχύσωμες αγελάδες της Θάσου, τα βουβάλια της Κερκίνης, οι φώκιες, ο ελληνικός χρυσαετός, ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος, το θρυλικό κοκόνι, ο βραχύσωμος σκύλος συντροφιάς και φύλαξης της ελληνικής υπαίθρου, τα διάφορα είδη δένδρων, πεταλούδων, όλα έχουν μπει κάτω από το ενδιαφέρον κρατικών φορέων, οργανώσεων, σωματείων ΜΚΟ, ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Περιορισμοί στο κυνήγι, στην αλιεία, ένα ολόκληρο πλέγμα παρεμβάσεων, απαγορεύσεων, κινήτρων έχει θεσπιστεί κι όλο διευρύνεται, για τη διαφύλαξη και τη διαιώνιση της μοναδικής ποικιλίας της ελληνικής πανίδας και χλωρίδας. Μέχρι και περιορισμοί στην αλόγιστη συλλογή βοτάνων και αρωματικών φυτών έχουν μπει για να προστατεύσουμε τη... ρίγανη. Το μόνο είδος που δεν προστατεύεται, το μόνο που, μάλιστα, απειλείται η συνέχεια της ύπαρξής του και οι κίνδυνοι επιτείνονται με μέτρα, νόμους και πολιτικές του ελλαδικού κράτους και της Ε.Ε., είναι οι Ελληνες. Υπάρχουν προγράμματα, νόμοι και ευρωπαϊκές πολιτικές που διαφυλάσσουν πουλιά, θάμνους και θαλάσσια θηλαστικά, αλλά υπάρχουν άλλες κρατικές και ευρωπαϊκές πολιτικές που απειλούν τη συνέχεια ύπαρξης του Εθνους μας.

Η πολιτική των «ανοικτών συνόρων» και του καλωσορίσματος, η διευκόλυνση των δουλεμπόρων του Ερντογάν στον ισλαμικό εποικισμό της χώρας μας, το στρώσιμο χαλιού για να περάσουν αναφομοίωτοι και παντελώς ξένοι στον νομικό πολιτισμό, την κουλτούρα μας και τον τρόπο ζωή μας, η διασπορά τους στους αστικούς ιστούς με πληρωμένο ενοίκιο, επίδομα διαβίωσης και δωρεάν περίθαλψη, που στερούνται πολλοί Ελληνες, η υποχρεωτική ένταξη των παιδιών τους ή ενηλίκων που υποδύονται τους εφήβους στα σχολεία, είναι μέτρα που, σε συνάρτηση με την από το 2011 αριθμητική υπεροχή των θανάτων σε βάρος των γεννήσεων, συνιστούν απειλή για το μη προστατευόμενο είδος του Ελληνα Ανθρώπου.

Παράλληλα με όλα αυτά και τη συνεχιζόμενη ροή της εισβολής, χωρίς να εμποδίζεται ούτε μια βάρκα, συνήθως έμφορτη από άντρες 18 έως 30 ετών, που παραβιάζει τα θαλάσσια σύνορά μας, ο ιθαγενής μη προστατευόμενος λαός υφίσταται μια απηνή επίθεση του πολιτισμικού μαρξισμού. Κατά τους κυβερνώντες νεογενίτσαρους και τους ψευτοδεξιούς τσιλιαδόρους τους και τους κρατικοδίαιτους νεοφιλελέδες βαρόνους, που παριστάνουν την αντιπολίτευση, είναι οπισθοδρομικό να διδάσκεις την Ορθοδοξία, αλλά πολύ προχωρημένο, προοδευτικό και «ευρωπαϊκό» μέσω συγκρητισμού να πασάρεις στις ψυχές των παιδιών το Ισλάμ, κουρελιάζοντας το Σύνταγμα, να κατεβάζεις τις εικόνες, να καταργείς την προσευχή και την έπαρση της Σημαίας.

Η δε ελίτ της Ε.Ε., σε συναυτουργία με την ελλαδική λούμπεν ψευτοελίτ των νεογενίτσαρων δικαιωματιστών, επιδοτεί την εισβολή και την αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών, ενώ σε όσους αντιστέκονται, όπως ο γενναίος Ορμπαν και οι Μαγυάροι του ή οι Πολωνοί, απευθύνουν απειλές. Η δε πανευρωπαϊκή πατέντα είναι πως όσοι πιστεύουν στη με το ζόρι «πολυπολιτισμικότητα», στη δημιουργία θεσμών και «δικαιωμάτων» για πράγματα που ανήκουν ως βίτσια στην κρεβατοκάμαρα και μισούν τον Χριστιανισμό, ενώ έχουν αυτοκτονικές φαντασιώσεις για το Ισλάμ, είναι «καλοί» και «Ευρωπαίοι», ενώ όσοι αντιστέκονται αμυνόμενοι του Εθνους της, της Χριστιανοσύνης και της φυσιολογικότητας, είναι «κακοί», φασίστες κ.λπ. Αυτή η λερή αυτοκτονική των Εθνών πολιτική όζει Σόρος από την κορυφή ως τα νύχια.

Ενα τεράστιο μολυσματικό, σχεδόν μαφιόζικο, δίκτυο από ΜΚΟ, μανδαρίνους των Βρυξελλών και πολιτικούς υποτακτικούς προωθεί αυτή την πολιτική, που με το πέρασμα των χρόνων θα οδηγήσει τον πολυποίκιλο πλούτο των Ευρωπαϊκών Εθνών στον αφανισμό, αφού πρώτα μπήκε η Ελευθερία μας στον ζυγό. Είναι μια επιδοτούμενη αργή Γενοκτονία, με δωσίλογους αυτούς που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι οι Φύλακες, τις κυβερνήσεις.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ αγαπάει τα ζώα, τα πουλιά, τα φυτά, όλη τη φύση της Πατρίδας, κάθε είδος και ποικιλία της πανίδας και της χλωρίδας της. Πάνω, όμως, απ' όλα αγαπάμε τους ανθρώπους της, τους αδερφούς μας, τους Ελληνες.

Με το χριστιανικό μας καθήκον θα βοηθάμε όποιον ξένο έχει στ' αλήθεια ανάγκη, στο μέτρο των δυνάμεών μας, εφόσον σέβεται την κυριαρχία μας, τους νόμους και τον τρόπο ζωής μας και χωρίς να διακυβεύουμε την εθνική μας ύπαρξη. Πρώτιστο δε καθήκον μας είναι η αντιστροφή του αρνητικού δείκτη γεννήσεων, η αυστηρή φύλαξη των συνόρων μας, του εθνικού και κοινωνικού ιστού, της Φυλής μας και της Πίστης μας με κάθε νόμιμο μέσο.;
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου