Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ> ΑΝΩΜΑΛΙΑ & ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ… Εικόνες που ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα Δούμε στην ΕΛΛΑΔΑ….

https://hellasforce.com/2017/08/23/αποκλειστικο-ανωμαλια-διαστροφη-ει/
ΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΤΝΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ…

Ένας τρανσέξουαλ μαθητής αποκάλυψε το πραγματικό του φύλο κατά τη διάρκεια μιας αμφιλεγόμενης συνεδρίας σεξ σε τάξη νηπιαγωγείου…….. !!!!
Οι γονείς εξοργισμένοι από το περιστατικό, που συμπεριλάμβανε έναν καθηγητή να διαβάζει βιβλία διαζυγίου στην τάξη, πλημμύρισαν μια σχολική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο Rocklin της Καλιφόρνια, που βρίσκεται λίγο έξω από το Σακραμέντο.
«Η κόρη μου ήρθε στο σπίτι με κλάματα και τόσο φοβισμένη ότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε αγόρι», είπε ένας γονέας.
Οι γονείς ήταν ιδιαίτερα εξοργισμένοι για το γεγονός ότι η κατάρτιση για τα τρανσεξουαλικά παρουσιάστηκε ως αρκετά ενδιαφέρουσα από το σχολικό συμβούλιο, το οποίο ισχυρίστηκε πως τα θέματα σχετικά με τα transgenders δεν απαιτούν προηγούμενη γονική έγκριση.
«Είναι δικαίωμα των γονέων να ενημερώνονται και να συμμετέχουν για την επιλογή και τα δικαιώματα του τι εισάγεται στα παιδιά μας και σε ποια ηλικία», είπε ένας άλλος γονέας.
Στα βιβλία που διαβάστηκαν στην τάξη περιελαμβανόταν το «Είμαι Jazz», που περιγράφεται ως «η ιστορία ενός τρανσέξουαλ παιδιού με βάση την πραγματική εμπειρία της Jazz Jennings, η οποία έχει γίνει εκπρόσωπος για transskids παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου