Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΓΓΛΙΚΗ 'MI-6' σχεδίασε την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, αλλά τελικά "ΕΦΑΓΕ" την Πριγκίπισσα Νταϊάνα!

O ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
ΣΛΟΜΠΟΝΤΑΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ. ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,
ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ...ΕΚΛΕΙΝΑΝ ("δημοκρατικά"!) 
ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ! 

Όπως γράφει η εφημερίδα του Βελιγραδίου «Vecernje Novosti», ο τέως πράκτορας 'MI-6' Richard Tomlinson, κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου του Λονδίνου πριν από δέκα χρόνια ότι ,«η Υπηρεσία είχε σχεδιάσει το 1993 τη δολοφονία του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς κατά τρόπο που να μοιάζει με ένα τροχαίο ατύχημα»...




Το σχέδιο ήταν να ενεργοποιήσουν ένα λέϊζερ που θα τύφλωνε τον οδηγό του θωρακισμένου αυτοκινήτου του Σλ.Μιλόσεβιτς, σε μια σήραγγα στην Ελβετία, κοντά στην Γενεύη, όπου ο Μιλόσεβιτς θα έπρεπε να μετάσχει σε μια διεθνή διάσκεψη για την πρώην Γιουγκοσλαβία.


Ο τέως πράκτορας Τόμλινσον (άνω) επανέλαβε την μαρτυρία του και σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στις σκοτεινές δραστηριότητες της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών, (του 'MI-6') , όπου πρόσθεσε, ότι το σενάριο που επινοήθηκε για να σκοτώσουν τον πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας Μιλόσεβιτς, χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση της τραγικής Νταϊάνας.



Ο τέως πράκτορας Τόμλινσον και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής υπογράμμισαν ότι, «αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος στην σήραγγα στο Παρίσι στο οποίο σκοτώθηκε η πριγκίπισσα, ανέφεραν ότι είδαν κάτι σαν αναλαμπή, ή σαν εκτυφλωτικό φώς πριν το γεγονός.



Οι δηλώσεις του πράκτορα Τόμλινσον, αν συνδυαστούν με την πρόσφατη ομολογία του συνταξιούχου αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών Τζον Χόπκινς, που στα 80 του και λίγο πριμ συναντηθεί με τον Δημιουργό είπε, ότι εκείνος ο οποίος διέταξε την εκτέλεση την πριγκίπισσας της Ουαλλίας, λένε μια διαφορετική ιστορία για το ποιος αποφάσισε την εκτέλεση της...

[Πηγή:http://deltio11.blogspot.gr/2017/09/mi6.html

https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/09/mi-6.html
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/mi-6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου