Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Μετά το πρωθυπουργικό ταξίδι στις ΗΠΑ εκτός από τα F-16 πιθανόν να αναβαθμιστεί και ο χρόνος παράδοσης των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων του πολίτη

https://hellasforce.com/2017/10/18/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B7%CF%80%CE%B1/
Στην Θέση που είναι κτισμένη η Ιερά Μονή της Παναγίας της Χοζοβιωτίσσης στην Αμοργό και πριν την τοποθετήσουν οι μοναχοί στο Θρονί της κατοικούσαν δαίμονες .

Μετά την έλευση της θαυματουργής εικόνας ΤΗΣ ( που παρεμπιπτόντως φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Αθήνα) όλα τα πέριξ έγιναν πανέμορφα και θαυμαστά.
Κάπως έτσι και σήμερα που φτάσαμε στο δι ευχών των Αγίων Πατέρων ημών.
Η Φίλη Αμερική υπομένει τυφώνες και κυκλώνες και η αδικημένη πατρίδα μας θα δοκιμαστεί από τυφώνες νομοσχεδίων.
Είναι δυνατόν ο διαβολικός να είναι ποτέ και καλός;
Και όμως είναι διότι με αυτόν τον τρόπο κατόρθωσε ο πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας να ξεφύγει από την παγίδα που του έστησαν στην συνέντευξη που έδωσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
ο κ. Τσίπρας, απάντησε, μεταξύ άλλων:
«Διαπίστωσα από τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό. Οι ΗΠΑ είναι μια εξαιρετικά σημαντική δύναμη και οι δυνατότητές τους να παρέμβουν για το καλό είναι εξαιρετικά σημαντικές. Θέλω λοιπόν να σας διαβεβαιώσω ότι η συνάντηση που είχα μαζί του ήταν εξαιρετικά γόνιμη, δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι απειλούμαι, αντιθέτως αισθάνθηκα ότι υπάρχει μια γόνιμη προοπτική προκειμένου να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν και να δούμε το κοινό έδαφος» pentapostagma.gr/ 17 Οκτωβρίου 2017
Είχε προηγηθεί η παγίδα
« Τον Μάρτιο του 2016 είχατε πει για την πιθανολογούμενη προεδρία του κ. Τραμπ ότι «ελπίζουμε να μην δούμε αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος». Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο αλλάξατε άποψη;».
Προτού προλάβει να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Τραμπ παρενέβη, κάνοντας έναν μορφασμό, και είπε: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου».
Άραγε κ. Τσίπρα θα μπορέσετε να ξεφύγετε και από την «άλλη παγίδα» ή μάλλον υποχρέωση με την οποία έφευγαν και όλοι οι προκάτοχοι σας μετά τις συναντήσεις που είχαν στον Λευκό Οίκο , δηλ. να μεταρρυθμίσουν εδώ και τώρα την ατομική ζωή των Ελλήνων Πολιτών;
Φυσικά όλα είναι τόσο καλοστημένα και καλοδουλεμένα και περιμένουν την εντολή.
« Σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση οι ηλεκτρονικές διασυνδέσεις πραγματοποιούνται για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί της δημόσιας διοίκησης, όπως η προστασία του δημοσίου συμφέροντος, η ταχεία και αποτελεσματική δράση της.
Όπως αναφέρει το Υπουργείο Εσωτερικών στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, στη σημερινή εποχή με την ωρίμανση των τεχνολογικών λύσεων η ανάληψη δράσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης διευκολύνεται. Ταυτόχρονα έχει ήδη δημιουργηθεί ένα κανονιστικό πλαίσιο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με πρωτοβουλίες που μπορούν να αποτελέσουν γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Η δημόσια διοίκηση οφείλει να προσαρμοστεί στο νέο αυτό περιβάλλον και να προχωρήσει στα κατάλληλα μέτρα και δράσεις, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές, ώστε να εμφανιστούν σαν πλεονέκτημα για την κοινωνία και τους πολίτες μέσω της μείωσης των διοικητικών βαρών.
Για να διατηρηθεί και να αποδώσει η προαναφερόμενη δυναμική απαιτείται η θεσμική θωράκιση εξειδικευμένων δράσεων των φορέων της κεντρικής διοίκησης. Η πρόβλεψη της δυνατότητας διασύνδεσής μεταξύ των δεδομένων του Εθνικού Δημοτολογίου, του Εθνικού Ληξιαρχείου και του Πληροφοριακού Συστήματος των Αστυνομικών Ταυτοτήτων αποτελεί ένα απαραίτητο και καθοριστικό κανονιστικό βήμα για την βέλτιστη άσκηση δημόσιας πολιτικής, που έχουν ως τελικό αποδέκτη τον πολίτη και αποτελούν αρμοδιότητα των εμπλεκόμενων φορέων.» https://www.dikaiologitika.gr 17 Ιουνίου 2015
« Πολλοί θα σπεύσουν να ανταλλάξουν ‘την ελευθερία τους’ με την ‘ευκολία τους’. Πάει το απόρρητο της ιδιωτικής ζωής. Ήδη μέσω του κινητού τηλεφώνου μπορεί να εντοπισθεί η θέση κάποιου, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε πάνω στη γη! Το ίδιο ισχύει με το καινούργια διαβατήρια που έχουν πάνω τους ένα ηλεκτρονικό τσιπ, τα λεγόμενα βιομετρικά, μέσω του RFID. Το ίδιο φαντάζομαι θα ισχύει και με τις καινούργιες ταυτότητες, τις ηλεκτρονικές. Προσπαθούν να μας ‘δέσουν’ από όλες τις μεριές. Έτσι αποδεχόμαστε τον περιορισμό ή ακριβέστερα την κατάργηση του ‘απόρρητου της ιδιωτικής μας ζωής’.
Έτσι σιγά – σιγά συνηθίζουμε και αποδεχόμαστε το γεγονός να μας παρακολουθούν συνεχώς.
Όπως αποδεχθήκαμε να γίνουν γνωστά στους παγκόσμιους εξουσιαστές μέσω του internet, ποιοι είναι οι φίλοι μας, οι γνωστοί μας, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και να έχουν γνώση όλης της αλληλογραφίας μας.
Όλοι εμείς που χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο (internet) και στέλνουμε e-mails με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχουμε αποδεχτεί αυτό το γεγονός…. Και ούτε καν το σχολιάζουμε!!!…
Ο μεγάλος αδελφός είναι ήδη εδώ… Τα σημεία των καιρών πληθαίνουν αλλά είναι ακόμα αρκετοί που εθελοτυφλούν. Αρκετοί αυτοί που παρουσιάζουμε την δειλία και μικροψυχία μας, σαν ….σύνεση!
Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να πάρουμε ένα χέρι βοηθείας από τους Αγίους μας. Οι άγιοι ούτε τον στρουθοκαμηλισμό επικροτούν, ούτε την δειλία και ταραχή που δείχνουν ολιγοπιστία, ούτε κάνουν τα πράγματα χειρότερα απ’ ότι είναι…. Βαδίζουν την μέση οδό, κοιτούν κατάματα την αλήθεια, έχουν εμπιστοσύνη στο Χριστό και Τον ακολουθούν μέχρι τέλους.
Εξ’ άλλου μία μπόρα θα είναι, μία δαιμονική μπόρα που θα κρατήσει λίγο και μετά θα βγούμε στην Θεϊκή λιακάδα που θα κρατήσει πολλά- πολλά χρόνια.
Ας αναθέσουμε τον εαυτό μας, τα παιδιά μας, την οικογένειά μας, την ζωή μας ολόκληρη στον Χριστό ο οποίος σαν Θεός που είναι μπορεί να μας περάσει μέσα από την φωτιά και την τρικυμία χωρίς να πάθουμε το παραμικρό.» Επιμέλεια: Αθανάσιος Ρακοβαλής enromiosini.gr/
ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ σαν πνευματική παρακαταθήκη ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για αυτά που πρόκειται να ζήσουμε.
Και μας τα προανήγγειλε μέσω από το μνημειώδες χειρόγραφο κείμενο του τα « ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ»
« Δυστυχώς , και πάλι ορισμένοι « Γνωστικοί » φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μη στενοχωριούνται.
« Δεν πειράζει αυτό. Δεν είναι τίποτε. Αρκεί …
εσωτερικά να πιστεύετε »!Ή λένε: « Μη μιλάτε γι’ αυτό το θέμα- για τις ταυτότητες, το σφράγισμα- για να μη στενοχωριούνται οι άνθρωποι » .Ενώ αν τους πουν « να προσπαθήσουμε να ζούμε πιο πνευματικά, να είμαστε κοντά στο Χριστό,και μη φοβάστε τίποτε, στο κάτω-κάτω θα πάμε και μάρτυρες », θα τους προετοιμάσουν κάπως. Αν κανείς γνωρίση την αλήθεια, προβληματίζεται και ταρακουνιέται. Πονάει για την σημερινή κατάσταση , προσεύχεται και προσέχη να μην πέση σε καμιά παγίδα.»
« Τώρα όμως τι γίνεται; Εκτός που δίνουν μερικοί δικές τους ερμηνείες, φοβούνται και αυτοί σαν κοσμικοί, ενώ έπρεπε να ανησυχούν πνευματικά και να βοηθούν τους Χριστιανούς, βάζοντάς τους την καλή ανησυχία, και να τους τονώνουν την πίστη, για να νιώθουν θεϊκή παρηγοριά. Απορώ, δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν; Γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για τις ερμηνείες του μυαλού τους; Και αν επιβοηθούν τον Αντίχριστο για το σφράγισμα, πώς παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Η Γραφή , όταν λέη« …αποπλανάν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς » , εννοεί ότι θα πλανηθούν αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό.»
« Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα
«κάρτας εξυπηρετήσεως », ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία , η σκλαβιά του Αντιχρίστου. « … Ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι , ει μη ο έχων το χάραγμα , το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί .Και ο αριθμός αυτού χξς’»
« Το βρώμικο δεν αγιάζεται. Το καθαρό νερό δέχεται την Χάρη και γίνεται αγιασμός. Τα ούρα δεν γίνονται αγιασμός. Η πέτρα με θαύμα γίνεται ψωμί. Η ακαθαρσία δεν δέχεται αγιασμό.
Επομένως, ο διάβολος, ο Αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητά μας ή στο χέρι ή στο μέτωπό μας, με το σύμβολο του , δεν αγιάζεται , αν βάλουμε και έναν σταυρό. Έχουμε την δύναμη του Τιμίου Σταυρού, του Αγίου Συμβόλου, την θεία Χάρη του Χριστού, μόνον όταν διατηρούμε την Χάρη του Αγίου Βαπτίσματος, με το οποίο απαρνούμαστε τον σατανά, συντασσόμαστε με τον Χριστό και δεχόμαστε το άγιο Σφράγισμα. « Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου » . Βλέπεις, προχωράνε με μια λογική … Θα βάλουν δίπλα κι έναν Σταυρό, και εντάξει ! Και ενώ βλέπουμε ότι ο Απόστολος Πέτρος εξωτερικά αρνήθηκε τον Χριστό, αλλά και αυτό ήταν άρνηση, αυτοί αρνούνται το άγιο Σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε με το Άγιο Βάπτισμα, με το να δέχωνται την σφραγίδα του Αντιχρίστου, και λένε ότι έχουν μέσα τους τον Χριστό!!
– Γέροντα, αν κάποιος δεχθή το σφράγισμα από άγνοια;
Από αδιαφορία θα είναι . Τι άγνοια, όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Και να μην ξέρη κανείς, πρέπει να ενδιαφερθή, να μάθη. Αν πούμε ότι δεν ξέραμε, για αυτό δεχθήκαμε το σφράγισμα, θα μας πη ο Χριστός: « Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι ; » .
Έστω και εν αγνοία του να σφραγισθή κάποιος , χάνει την Θεία Χάρη και δέχεται την δαιμονική ενέργεια. Βλέπεις, το παιδάκι στο Άγιο Βάπτισμα, όταν ο ιερεύς το βουτάη στο νερό, λαμβάνει το Άγιο Πνεύμα, χωρίς εκείνο να το ξέρη και μετά κατοικεί μέσα του η θεία Χάρις.»
Με Πίστη και Ελπίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου