Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! 226 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ!!!

https://hellasforce.com/2017/11/12/αποκαλυψη-μεγατονων-226-ευρωβουλευτεσ-σ/

226 ε υ ρ ω β ο υ λ ε υ τ έ ς στην τσέπη του «Σόρος»! (Kαί Έλληνες ανάμεσά τους! Βεβαίως – βεβαίως…)
ΓΙΑ … «Φ Α Ν Τ Α Σ Ο Υ»!
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ …»ΖΟΥΜΕΡΕΣ Δ Ο Σ Ο Λ Η Ψ Ι Ε Σ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ; ; ;
«Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο»….

ΑΝ θέλετε να δείτε ποιοί από τους π ρ ά κ τ ο ρ ε ς της Ελληνικής Βουλής …θεωρούνται ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ σύμμαχοι του George Soros …κατεβάστε την λίστα που κυκλοφόρησε η ίδια οργάνωση του (λεγόμενου) G.Soros, η ‘Open Society Foundation’, για να γνωρίζονται τα παιδιά μεταξύ τους και να ξέρουν ποιόν να εμπιστεύονται.
226 Ευρωβουλευτές στο πλευρό του Soros …που οι Rothschild βάζουν μπροστά, για να αποφεύγεται η αναφορά στο δικό τους όνομα.
Χάρη στον μακροχρόνιο εχθρό του σκανδαλώδους δισεκατομμυριούχου «Σόρος», του (αποφασισμένου εθνικιστού) πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, δημοσιεύθηκε η λεγόμενη ‘λίστα Σόρος’.
Τώρα υπάρχει μια συγκεκριμένη απόδειξη, πέρα από τα διάφορα δημοσιεύματα, ότι ο εκατομμυριούχος επηρεάζει πράγματι, την λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι ‘χάκερς’ από την ‘DCLeaks’ δημοσίευσαν την μεθοδολογία της «Ανοικτής Κοινωνίας»- το αγαπημένο παιδί του «Τζορτζ Σόρος».
226 ευρωβουλευτές στην …τσέπη του Σόρος!
Πρόκειται για ένα μακροσκελή έγγραφο που περιέχει πληροφορίες για 226 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που είναι ιδεολογικοί σύμμαχοι της «Ανοικτής Κοινωνίας».
Υποτίθεται, ότι προωθούν τις αγαπημένες ιδέες του «Τζορτζ Σόρος», όπως την μεταφορά μεταναστών στην Ευρώπη, την λεγόμενη «ισότητα των φύλων», την νομιμοποίηση του γάμου σε άτομα του ιδίου φύλου, την προσέγγιση (καθαρώς αμερικανοκίνητης) Ουκρανίας με την Ε.Ε. και φυσικά την αντιπολίτευση στην Ρωσία…
Συνολικά υπάρχουν 751 βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έτσι οι σύμμαχοι του Σόρος καταλαμβάνουν περισσότερο από το 1/3 των εδρών.
Προσκείμενοι στην «Ανοικτή Κοινωνία» είναι πολιτικοί βαρέων βαρών της ευρωπαϊκής πολιτικής, όπως ο («εξαρτημένος» απο το αλκοόλ κατά τον γερμανικό Τύπο) Μάρτιν Σουλτς, μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκι Φερχόφστατ.
Ο φάκελλος για τους ήδη αναφερθέντες 226 βουλευτές αναφέρει ότι είχαν συνεργασθεί με την «Ανοικτή Κοινωνία» και ότι «μπορούν να προσληφθούν ξανά».
Έκφραση που δηλώνει ότι έχει τη δυνατότητα (ο Τζορτζ Σόρος) να τους ξαναχρησιμοποιήσει.
Οι αγώνες των οπαδών του Σόρος
Οι περισσότεροι σύμμαχοι της Ανοικτής Κοινωνίας αγωνίζονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, των μειονοτήτων, και των ΛΟΑΤ. Υποστηρίζουν, δηλαδή, την απεριόριστη μετανάστευση από τις χώρες του τρίτου κόσμου, την νομιμοποίηση των ο μ ο φ υ λ ο φ ι λ ι κ ώ ν γάμων και τον έλεγχο των γεννήσεων…
Δεν είναι τυχαίο ότι ο δισεκατομμυριούχος συναντιέται με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουγκέρ πίσω από τις κλειστές πόρτες και κανείς δεν έχει ιδέα τι συζητάνε.
Ο Σόρος στην λίστα του έχει και εκπροσώπους δεξιών κομμάτων, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι σοσιαλδημοκράτες, αριστεροί όλων των ρηγμάτων, περιβαλλοντολόγοι και ‘πράσινοι’.
Πρόκειται για εκπροσώπους της επιστημονικής και δημιουργικής διανοήσεως, υπάρχουν και πολλοί καθηγητές, οι οποίοι γράφουν βιβλία στα οποία ο σύγχρονος καπιταλισμός επικρίνεται με ενθουσιασμό.
Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να εργάζονται για έναν από τους πιο «δύσμοιρους» καπιταλιστές της εποχής μας (τον «Σόρος»).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ!
Οι έξι (6) Έλληνες Ευρωβουλευτές/βουλευτές που βρίσκονται στη λίστα των «έμπιστων» του Σόρος…
1.Δημήτρης Παπαδημούλης PAPADIMOULIS Dimitrios (Greece, GUE/NGL)
2.Κώστας Χρυσόγονος CHRYSOGONOS Kostas (Greece, GUE/NGL)
3.Μιλτιάδης ΚΥΡΚΟΣ KYRKOS Miltiadis (Greece, S&D)
4.Γιώργος Κατρούγκαλος KATROUGKALOS Georgios (Greece, GUE/NGL)
5.Μανώλης Γλέζος GLEZOS Emmanouil (Greece, GUE/NGL)
6.Σοφία Σακοράφα SAKORAFA Sofia (Greece, GUE/NGL)
oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/11/226.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου