Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: NEO TAXIS για το καλό τους-μας!!!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 631 02.11.2017
«νέο TAXIS» ΠΙΤΣΙΛΗΣ ????? Για το καλό τους/μας !!!!!!
Είδαμε την ακόλουθη καταχώρηση ενημέρωσης στο διαδίκτυο για αλλαγές στο TAXIS που η τρέχουσα μορφή είναι προϊστορικού χαραχτήρα.
Με βάσει τις υποδείξεις και τα παράπονα των μελών μας, παρακαλούμε κύριε Πιτσιλή η εμφάνιση και η λειτουργικότητα του για την εικόνα του φορολογουμένου στο νέο TAXISνα είναι σε μορφή Excel και απαραίτητα με διαδοχικά υπόλοιπα, για κατέβασμα και αποθήκευση, και, να ενημερώνεται αυθημερόν ή την επομένη με κάθε καταβολή όπως και με κάθε νέα χρέωση.
ΚΑΤΙ και ΓΙΑ όλους τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Τι αλλάζει με το «νέο TAXIS»


Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, ενισχυμένες δυνατότητες διασταύρωσης των φορολογικών στοιχείων των φορολογούμενων και αλλαγές στις δηλώσεις φέρνει μεταξύ άλλων το νέο ΤΑΧIS.
…… π.χ. Έμμεσες Τεχνικές Ελέγχου για τις Φορολογικές Ελεγκτικές Υπηρεσίες (Φ.Ε.Υ.), διασταυρώσεις τραπεζικών δεδομένων και δεδομένων τρίτων πηγών. Είναι ανάγκη να υλοποιηθούν νέες εφαρμογές που θα υλοποιούν νέους τρόπους ελέγχου και διασταυρώσεις για νέες πηγές δεδομένων στη διάθεση της Ανεξάρτητης Αρχής. Η προώθηση έκτακτων δράσεων πάταξης της φοροδιαφυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου