Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας και το πτώμα της εγχώριας ελίτ

http://kourdistoportocali.com/read-this/o-tsipras-ke-ptoma-tis-egchorias-elit/
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΝΙΟ

Kάνουν κουμάντο 100 οικογένειες σε συνεργασία με το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος


Κοίτα να δεις, μυρίζει το πτώμα της. Ο Τσίπρας μυρίζει το πτώμα της εγχώριας ελίτ και είναι έτοιμος να την καταπιεί. 100 οικογένειες κυβερνάνε τη χώρα σαν τη Μαφία σε ολόκληρη την διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Ο Τσίπρας από τα Τζουμέρκα που κατάφερε να μιλήσει επί ίσοις όροις με την Μέρκελ, τον Τραμπ, τον Ολάντ, τον Πούτιν, τον Ερντογάν, τον Μοσκοβισί, την Αντζελία Ζολί, τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη σήμερα θα κολώσει να καταπιεί 100 φαμίλιες βαρυποινιτών που καταδυναστεύουν το τόπο σε συνεργασία με τα όργανα (γραμματείς και φαρισαίους) του διεφθαρμένου κράτους;
Από τον Βασίλη Μπόνιο
100 φαμίλιες που χρεοκόπησαν την Ελλάδα για να ζουν οι ίδιες και τα δισέγγονά τους μια πλουμιστή ζωή σε βάρος ενός ολόκληρου λαού;
Ο Τσίπρας έχει συνειδητοποιήσει πως αν δεν τους σφάξει στο γόνατο θα τον γελοιοποιήσουν όπως γελοιοποίησαν και τους προηγούμενους πρωθυπουργούς αφού πρώτα τους τάισαν για τα καλά.
Ποιος Ελληνας πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης κατάφερε να σταθεί όρθιος; Κανείς!
Ακόμη και ο Ανδρέας μέσα στη μεγάλη του καψούρα με  τη Μιμή πήγαινε βόλτα με το “Γκουανταλαχάρα” του Κόκκαλη και τη θαλαμηγό του τραπεζίτη που πήδαγε τη γυναίκα του.
Οσο κι αν ο Λαλιώτης και οι φίλοι μου ο Καρχιμάκης και ο Αλέξης ο Κοιμήσης προσπαθούν να διατηρήσουν όπως ο πάγος το κρέας αλώβητη την μνήμη του Ανδρέα, η αλήθεια είναι ότι ο Παπανδρέου γελοιοποιήθηκε για τα καλά στα τελευταία του. Εάν δεν υπήρχε ο ηρωικός Τσοβόλας, ο Βενιζέλος και δυο τρεις άλλοι θα κατέληγε στη φυλακή.
100 φαμίλιες της μεταπολίτευσης εξευτέλισαν όλους τους Ελληνες πρωθυπουργούς αφού πρώτα τους εξαγόρασαν ή τους εκβίασαν.
Ο Τσίπρας έχει μια μοναδική ευκαιρία να μην υποστεί τέτοια κατάντια γιατί το φυσικό επακόλουθο θα είναι να τον φτύσει και η Ιστορία. Οπως όλους σχεδόν τους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης. Ναι, ο Τσίπρας στάθηκε παντελονάτος και με εθνική αξιοπρέπεια απέναντι στον Ερντογάν. Κανείς άλλος Ελληνας πρωθυπουργός δεν τόλμησε να ορθώσει ανάστημα απέναντι στους Τούρκους-εκτός ίσως από το Βυθίσατε το Χόρα του Ανδρέα.
Είναι μεγάλο το στοίχημα του Τσίπρα. Να καταφέρει δηλαδή να σφάξει στο γόνατο τις 100 φαμίλιες που βρωμίζουν την Ελλάδα αφήνοντας να ζήσουν μόνο τα καναρίνια τους.
Εάν το κάνει αυτό θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην ιστορία. Η πρωθυπουργία του σε βάθος των αιώνων θα αποκτήσει μοναδική αίγλη.
Οχι όμως με αυτούς τους φορολογικούς και ασφαλιστικούς συντελεστές. Οτι και να κάνει θα καταλήξει στο 4% με αυτή την φορομπηχτική πολιτική. Ο Τσίπρας πρέπει να σφάξει στον γόνατο την θαλασσοδανεισμένη εγχώρια ελίτ που πάρκαρε εκτός Ελλάδος τα δις ευρώ που άρπαξε από τις τράπεζες και να μειώσει στο 10% τον φορολογικό συντελεστή των επιχειρήσεων.
Ετσι θα κυβερνάει άλλα 20 χρόνια. Διαφορετικά θα είναι κι αυτός αναλώσιμος, όπως και οι προκάτοχοί του.
Αυτά πρέπει να κάνει ο Τσίπρας έαν θέλει να αναμετρηθεί με την ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου