Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Η Νέμεσις έρχεται...

Λέτε τώρα που θα απαγορεύσουν το πιτόγυρα να βγουν στους δρόμους οι Έλληνες; Αν δε κάνουν κανένα αστείο στις Βρυξέλλες και απαγορεύσουν και την μπουγάτσα, πάει θα καεί το πελεκούδι.

Μπορεί να είναι αστείο όλο αυτό, όμως, ο ωχαδερφισμός δεν έχει όρια. Ξαφνικά οι πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια δεν αντιδρούν σε τίποτε. Λες και γύρισε ένας διακόπτης την ημέρα που έπεσε η ΝΔ από την εξουσία. Λες και η αριστερά έφερε μαζί της και την κοινωνική ειρήνη, επειδή προφανώς κουβαλούσε μέσα της τον κοινωνικό πόλεμο. Αίφνης, επαναστάτες του γλυκού νερού, μούτρα των Εξαρχείων, μαρξιστές – λενινιστές, μπαχαλάκηδες και αναρχικοί είπαν: «Φτάνει πια, τώρα με τον Αλέξη στην εξουσία, θα φάμε, θα πιούμε και θα ρίξουμε και κανέναν χορό. Αλλά πόλεμο δεν θα κάνουμε. Ξανά προς τη δόξα άμα βγει η δεξιά».
Να είστε σίγουροι, όταν η ΝΔ ξαναγίνει κυβέρνηση θα καεί το πελεκούδι ακόμη και για ψύλλου πήδημα. Τώρα βλέπουν τη Ντέλια να σουλατσάρει στην Αθήνα και κανείς δεν ασχολείται. Που είναι εκείνα τα… ωραία χρόνια με τις κλούβες έξω από τη βουλή, το ξύλο, τα χημικά, τους εγκλωβισμούς πολιτικών, τους αγανακτισμένους; Ωραία χρόνια γιατί τότε τα χημικά ήταν καρκινογόνα και σκότωναν τους πολίτες. Τα αριστερά χημικά είναι… δυναμωτικά και καλά κάνουν και τα ρίχνουν οι αστυνομικοί. Κοινωνικό έργο επιτελούν.
Ένα είναι σίγουρο. Η κυβέρνηση θα πέσει, αλλά όχι με την οργή της κοινωνίας, με την πίεση του κόσμου. Είτε είναι κουρασμένοι, είτε απογοητευμένοι οι πολίτες θα αντιδράσουν μόνο στην κάλπη. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Τσίπρας βρίσκει μπροστά του όλα όσα έλεγε. Τα λούζεται και η εκδίκηση θα είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Μπορεί να κοστίσει το κατιτίς στην Ελλάδα, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα σβήσουν από τον χάρτη αργά αλλά σταθερά. Θα εξαρτηθεί και από το πόσο… χάλια θα είναι η ΝΔ βεβαίως.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις για τους πλειστηριασμούς, η χλεύη εχθρών κι φίλων είναι ενδεικτική της… κρύας εκδίκησης. Ο Τσίπρας και η παρέα του ευθύνονται για τα κόκκινα δάνεια. Το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη αποθράσυνε τελείως τα λαμόγια που δεν πλήρωσαν ούτε μια δόση κι έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό ή στα στρώματα. Οι καλύτεροι προστάτες των κακοπληρωτών νταβατζήδων αποδείχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Αυτή είναι η αλήθεια όπως αλήθεια είναι και το γεγονός ότι γυρίζει μπούμερανγκ εκείνη η πολιτική τους. Θα πέσουν από τα δικά τους συνθήματα. «Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ» και ξεπουλάνε τα πάντα. Τέτοια έκαναν χρόνια τώρα και υφάρπαξαν την εξουσία. Η Νέμεσις έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου