Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Κι αν καταλήξουν στο «Nova Macedonia» τι θα κάνει ο Καμμένος;

http://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/ki-an-kataliksoun-sto-nova-macedonia-ti-tha-kanei-o-kammenos-/11.120050Μετά από μια περίοδο σιωπής, λόγω Σαουδικής Αραβίας, μεσαζόντων και Ρουβίκωνα που μπούκαρε στο στρατηγείο του, ο… στρατηγός Πάνος Καμμένος άρχισε πάλι τον πατριωτικό σανό του.
Μιας κι έλειψε από την επίσκεψη Ερντογάν, γιατί προφανώς απαίτησαν οι Τούρκοι να μην είναι, είπε να αρχίσει να βγάζει κορώνες για τα εθνικά θέματα, μπας και θυμηθούμε ότι πρόκειται για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κι όχι για κανέναν κλητήρα.
Πέρα από τα «μολών λαβέ» στους Τούρκους που μόνο γέλωτα προκαλούν, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Καμμένος αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό. Ένα θέμα για το οποίο σας ενημερώσαμε ότι παίζεται χοντρό παιχνίδι στο παρασκήνιο και προετοιμάζεται λύση εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018.
Ο υπουργός και συγκυβερνήτης, λοιπόν, είπε ότι δεν θα δεχθεί ονομασία η οποία θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία». Παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε πώς λέγεται στα… Σκοπιανά η λέξη «κωλοτούμπα», εντούτοις οφείλουμε να σεβαστούμε το γεγονός ότι ο Καμμένος βγαίνει ξεκάθαρα και δηλώνει ότι είναι αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Να φανταστούμε ότι αν τεθεί τέτοιο θέμα ο υπουργός θα παραιτηθεί, θα πάρει την Κ.Ο. του ομάδα και θα πάει σπίτι του προκαλώντας εκλογές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Εκτός βεβαίως κι αν η ονομασία των Σκοπίων κι ένα θέμα που είναι άλυτο εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, θα γίνει καρναβάλι στη Βουλή. Σαν τα μνημόνια που θα έσκιζε δηλαδή ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές του ή σαν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε.
Αν είναι έτσι τότε φανταζόμαστε ότι τότε που θα έρθει μια ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» ο Πάνος Καμμένος με βραχνή φωνή, συγκινημένος και έχοντας επίγνωση της… εθνικής και πατριωτικής στάσης που πάντα επιδεικνύει, θα ψηφίσει «ναι». Για τη ριμάδα την καρέκλα όλα μπορούν να γίνουν.
Όμως, επειδή οι πληροφορίες τουAntinewsλένε ότι το θέμα των Σκοπίων έχει δρομολογηθεί, ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί προς την Ουάσιγκτον για επίλυση της διαφοράς με τους… Μακεδόνες από τα Lidl, μήπως ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να κάνει καμιά ερώτηση στο Μαξίμου για το τι παίζεται; Μήπως να πήγαινε στον κ. Κοτζιά να τον ρωτούσε ποια πρόταση έχει πέσει ήδη στο τραπέζι;
Μήπως, λέμε εμείς, έχει επανέλθει το όνομα «NovaMacedonia» στο προσκήνιο; Δεν λέμε αν είναι καλό ή κακό, αυτό ας το κρίνει άλλωστε ο ελληνικός λαός με ένα… δημοψήφισμα. Να μην στήνουμε κάλπες για άλλα θέματα κι όχι για ένα τόσο σημαντικό…
Αν υπάρχει τέτοια ονομασία στο προσκήνιο μήπως θα πρέπει να την ξέρει και ο υπουργός Άμυνας για να μην εκτίθεται; Εκτός βεβαίως κι αν παίζουν το γνωστό παιχνιδάκι του «ανεξέλεγκτου αριστερού» με τον «πατριώτη ακροδεξιό» που κάποια στιγμή, κάπου τα βρίσκουν και συνεχίζουν ενωμένοι να κυβερνούν τη χώρα.

Αν υποψιαστούμε ότι θα πάνε σε μια λογική τύπου «ο ΣΥΡΙΖΑ λέει αυτό, οι ΑΝΕΛ λένε εκείνο» και το φίδι πρέπει να βγάλει από την τρύπα η ψήφος των Νεοδημοκρατών, τότε αυτό θα πρέπει να καταγγελθεί. Όχι να εμφανίζεται ο Καμμένος πατριώτης κι όλοι οι υπόλοιποι εθνικοί μειοδότες; Έλεος με αυτό το παιχνιδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου