Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΑ ΒΛΑΠΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (του ΦΑΗΛΟY M.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ)

Ουδείς ωφελήθηκε γλείφοντας τον εχθρό του και δείχνοντάς του την κοιλιά του, σαν αδύναμο σκυλί του δρόμου

Αν δεν το ξέρετε, τον τελευταίο καιρό έχουμε ρεκόρ παραβιάσεων του εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων μας. Η κατοχή της Κύπρου συνεχίζεται, αδιακρίβωτη η τύχη πολλών αγνοουμένων μας. Αραγε πόσοι τους θυμούνται ακόμη; Παράλληλα το παρακράτος των δουλεμπόρων διακινητών, που στην Τουρκία ελέγχεται και καθοδηγείται από το κράτος, εξακολουθεί να στέλνει στα νησιά μας τους μουσαφιραίους που προσκάλεσε η Τασία, που είτε λαθρομετανάστες είτε πρόσφυγες είναι στην ουσία έποικοι και στη συντριπτική πλειονότητα τους μουσουλμάνοι και νέοι άνδρες.

Οι απειλές και οι ιταμές δηλώσεις δίνουν και παίρνουν από επίσημα χείλη κάθε τόσο, και στο πνεύμα αυτό κινήθηκε πρόσφατα κι ο Τούρκος αντιπρόεδρος, στον οποίο η πάνσοφη κυβέρνησή μας επέτρεψε να λερώσει τη γη της Θράκης με την παρουσία του.
Για ποιον λόγο λοιπόν προσκαλέσαμε τον Ερντογάν, που θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και θα πάει μια τσάρκα και στη Θράκη για να ρίξει βενζίνη στις φωτιές που ανάβουν η φιδοφωλιά του προξενείου και οι υφιστάμενοί του στις προβοκατόρικες περατζάδες τους;
Ο κ. Κοτζιάς, ο πρωθυπουργός αλλά και διάφοροι χαζοφιλελέδες, της «Κεντροδεξιάς» από τα Lidl, που σφάζουν παστή ρέγκα στο γόνατο για καμιά offshore ή για το ποιανού είναι ο κάθε μεσάζοντας, πιστεύουν στη θεωρία εξημέρωσης του θηρίου. Μένει δηλαδή δίπλα σου μια συμμορία φονιάδων, τραμπούκων, κλεφτών, συνεργατών τρομοκρατών και δουλεμπόρων, που κάνουν κουμάντο στην παραπέρα γειτονιά. Εχουν εισβάλει στο σπίτι της αδερφής σου, σκότωσαν έναν από τους γιους της, βίασαν μια κόρη της, απήγαγαν κι εξαφάνισαν κι άλλα παιδιά της, ενώ έχουν κατσικωθεί σε μερικά δωμάτια του σπιτιού, αφού έκλεψαν και πούλησαν οικογενειακά κειμήλια σε διεθνείς κλεπταποδόχους.

Κάθε τόσο μπαίνουν και στη δική σου αυλή, λένε πως είναι δική τους, κι ας είναι ποτισμένη από τον ιδρώτα και το αίμα των πατέρων και των παππούδων σου. Καθημερινά σού κάνουν τσαμπουκάδες και οι μπράβοι τους, σε κάποιες από τις εισβολές στην αυλή σου, σκότωσαν και δυο από τα καλύτερα παιδιά σου, τον Νίκο Σιαλμά και τον Κώστα Ηλιάκη. Ο αρχηγός τους και οι υποτακτικοί του δεν σταματούν να σε βρίζουν και να σε απειλούν, να λένε ψέματα, να διαστρέφουν την Ιστορία και να διεκδικούν μέρος της γης και του σπιτιού σου, να στέλνουν ξένους να μείνουν με το ζόρι στο σπίτι σου, ενώ δίνουν στιλέτα και πιστόλια σε άλλους τραμπούκους στην πάνω γειτονιά και τους ενθαρρύνουν να είναι προκλητικοί και αδιάλλακτοι, διεκδικώντας κι αυτοί κομμάτι της πατρογονικής περιουσίας σου. Ο αρχηγός τους δεν διστάζει να σκοτώνει και να καταπιέζει ούτε τα μέλη της δικής του οικογένειας.

Κι εσύ τι κάνεις; Αντί να χτίσεις μάντρα γερή, να βάλεις θωρακισμένες πόρτες και παράθυρα, να αμολήσεις τα πιστά σκυλιά σου και μαζί με τα παιδιά σου να φυλάξεις με το όπλο στο χέρι την οικογένειά σου και την περιουσία σου, φωνάζεις τον αρχισυμμορίτη, τον μεγάλο δουλέμπορο και τρομοκράτη, τον φονιά των παιδιών σου και τον καταπατητή της γης σου, να τον τρατάρεις γλυκό και καφέ. Δεν το λες και σοφό.
Λοιπόν, αδέρφια, αυτό το θηρίο δεν εξημερώνεται. Οσο και να το ταΐσεις, δεν χορταίνει. Ο,τι και να το τρατάρεις, όσο χαμηλά κι αν σκύψεις για να του δείξεις υποταγή. Απλά του ανοίγει η όρεξη για γη και ψυχές αδελφών μας.

Ο Ερντογάν, ο αρχηγός του κράτους-συμμορία, θα έρθει στην Αθήνα και τη Θράκη, την ίδια ώρα που ο ουρανός κι η θάλασσά μας θα συνεχίσουν να παραβιάζονται, την ίδια ώρα που οι διακινητές θα στέλνουν καραβιές εποίκων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με την τουρκική ακτοφυλακή να τους παρακολουθεί και να τους κουνάει το μαντίλι, ενώ μαφιόζοι και κρατικοί αξιωματούχοι θα μετρούν τα πάκα με τα δολάρια, τα δουλεμπορικά ναύλα. Την ίδια ώρα που τα σύμβολα του «Αττίλα» μολύνουν τη γη του Ευαγόρα και του Κυριάκου Μάτση.

Είναι λάθος αυτή η πρόσκληση. Είναι λάθος και βλαπτικό των εθνικών συμφερόντων να επιτρέψουμε στον ισλαμοφασίστα διεθνή τραμπούκο να έρθει και να σπείρει το δηλητήριό του στη γη μας.
Η κυβέρνηση εκπέμπει μήνυμα υποτέλειας και αδυναμίας, τη στιγμή που ο Ερντογάν είναι στη γωνία, έχοντας καταστρέψει σχεδόν όλες τις παραδοσιακές σχέσεις και συμμαχίες της χώρας του. Πρέπει να διεκδικήσουμε μια νέα, πιο βαθιά συμμαχία με τις ΗΠΑ του Τραμπ, να βαθύνουμε τη σχέση μας με την Αίγυπτο και το Ισραήλ, να αναδείξουμε τον ιταμό ρόλο της Τουρκίας στην παράνομη μετανάστευση και στον ισλαμικό εποικισμό της Δύσης, στην τρομοκρατία, στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Κύπρου, των Πομάκων και των Αθιγγάνων στη Θράκη, των Κούρδων. Να γίνουμε εμείς ο παράγοντας της σταθερότητας, ο πολύτιμος και αξιόπιστος Ακρίτας του πολιτισμένου κόσμου. Να αυξήσουμε την ισχύ μας, να δημιουργήσουμε πιο δυνατές συμμαχίες και να εκπέμψουμε το μήνυμα της αποτροπής.

Ουδείς ωφελήθηκε γλείφοντας τον εχθρό του και δείχνοντάς του την κοιλιά του, σαν αδύναμο σκυλί του δρόμου. Αντίθετα, κάνει θανάσιμο τον κίνδυνο να προκαλέσει την επίθεση του εχθρού του. Κι αν δεν τα μάθατε τα νέα, ο Ερντογάν και η συμμορία του είναι εχθροί μας. Ρωτήστε τη Χαρίτα Μάντολες, κ. Κοτζιά, να σας το εξηγήσει...

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου