Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Επικοινωνιακή Χορηγία-Υποστήριξη Εκστρατείας «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION (USA)

Claymont, Delaware 19703
U.S.A

www.professors-PhDs.com
Εmail: IHAHellas@gmail.com

8 Ιανουαρίου, 2018
Προς: Αρχισυντάκτη ή Διαχειριστή του Μέσου Επικοινωνίας
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να αιτηθούμε την υποστήριξή σας στην επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα» που έχει δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), των Παμμακεδονικών Ένωσεων της Υφηλίου και του δικού μας φορέα, International Hellenic Association (IHA) με έδρα στις ΗΠΑ.

Ζητάμε να γίνετε επικοινωνιακοί χορηγοί της εν λόγω εκστρατείας μέχρι το πέρας αυτής, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας του παραπάνω banner το οποίο θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα https://onomasia.gr/ , όπου καλούμε τον κόσμο να υπογράψει ψήφισμα, το οποίο ζητά ρητώς να μη γίνεται καμία χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Το ψήφισμα προορίζεται για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κύριο Αλέξη Τσίπρα. Συμπληρωματικά, έχει δημιουργηθεί και διαφημιστικό spot το οποίο σας παρακαλούμε επίσης να προωθήσετε μέσω της ιστοσελίδας σας και του οποίου τη διεύθυνση σας παραθέτουμε εδώ:
​Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι ώρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, είναι η ώρα ο Ελληνικός λαός να δηλώσει ενεργά τη βούλησή του για το τόσο σημαντικό αυτό εθνικό θέμα. Τα ηλεκτρονικά ynμέσα μπορούν να μετρήσουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης και να βοηθήσουν να αποτυπωθεί δημοκρατικά και ειρηνικά η άποψη της Ελληνικής κοινωνίας. Στόχος μας είναι, αφενός να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να ενημερωθούν για την αναθέρμανση του θέματος μέσω της ιστοσελίδας https://onomasia.gr/ αφετέρου, δε, να ευαισθητοποιηθούν και όσοι επιθυμούν να υπογράψουν το ανωτέρω αναφερόμενο ψήφισμα.
Μαζί με τις θερμές ευχές μας για το νέο έτος για υγεία και ευημερία, σας παρακαλούμε δεχτείτε εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μας για την εξέταση του αιτήματός μας. Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν θα μπορούσατε να μας κοινοποιήσετε την απόφασή σας αλλά και πιθανές προτάσεις σας για τη περαιτέρω διάδοση κι ενδυνάμωση της εκστρατείας μας το δυνατό συντομότερο, ώστε σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα σύμπραξης να προχωρήσουμε άμεσα από κοινού στα επόμενα βήματα που θα εξασφαλίζουν την τεχνική αρτιότητα και διαφάνεια του εγχειρήματος.
Με εκτίμηση,
International Hellenic Association
ΥΓ: Η International Hellenic Association (IHA), μία μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα στις ΗΠΑ αποτελούμενη από περίπου 3,000 πανεπιστημιακούς, δόκτωρες και ανθρώπους των γραμμάτων. Σκοπός της ΙΗΑ είναι η στήριξη του απανταχού Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου