Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

«Νιώθω για σε πατρίδα μου, στα σπλάχνα χαλασμό»

Αυτό που έκανε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι μεγάλη ξεφτίλα. Είναι μεγάλο λάθος και δεν πρέπει να προχωρήσει. Μα να κάνει κωλοτούμπα και να πάει στο συλλαλητήριο της Κυριακής;
Μα να βάλει και ιεράρχες ομιλητές; Αυτός που μόλις πριν από 10 ημέρες συναντήθηκε με τον Τσίπρα και μας ανακοίνωσε ότι «δεν είναι ώρα για συλλαλητήρια αλλά για εθνική ομοψυχία;».
Και τώρα που… ευλογεί τον κόσμο που θα πάει εκεί πώς θα δικαιολογηθεί όλη η προηγούμενη προπαγάνδα;
Χρυσαυγίτες και φασίστες όλοι όσοι θα βρεθούν στο Σύνταγμα; Φασίστας και ακροδεξιός ο Μίκης Θεοδωράκης; Τα ύστερα του κόσμου. Φασίστες όλοι όσοι θα φωνάξουν για τη Μακεδονία; Φασίστες όσοι συμμετέχουν στις Παμμακεδονικές οργανώσεις; Και οι βουλευτές που θα αψηφήσουν την ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς, και οι μητροπολίτες και οι απλοί παπάδες, κι αυτοί ακροδεξιοί, σκοταδιστές;
Όχι, ο Ιερώνυμος δεν έπρεπε να μιμηθεί τον… Καμμένο στην κωλοτούμπα. Διότι τώρα αφαιρεί από τον… φίλο του τον Τσίπρα το βασικό όπλο του. Στο Μαξίμου δεν έλεγαν «φασίστες, ακραίοι, φίλοι του Σαμαρά, Χρυσαυγίτες και άλλοι… περίεργοι διοργανώνουν τα συλλαλητήρια;».
Τώρα τι θα λένε που 500 χιλιάδες ή ένα εκατομμύριο θα πάει στο Σύνταγμα; Και που η επίσημη εκκλησία τους ευλογεί για όσα κάνουν και όσα απαιτούν;
Χρειάστηκε να γίνει το αυτονόητο για να απενοχοποιηθεί το συλλαλητήριο και να σταματήσει η ιδεολογική κυριαρχία των «φωταδιστών» που θέλουν μια χώρα με αμνησία. Που θέλουν την Ελλάδα ζαλισμένη από την ευρωλιγουριά και το περπάτημα στα τέσσερα. Και που αποκρούουν όλους εκείνους τους δήθεν διεθνιστές, τους ειρηνιστές και τους τζάμπα πατριώτες με τα λεφτά του Σόρος.
Ναι, στα συλλαλητήρια πάνε και ακροδεξιοί και βλαμμένοι και Χρυσαυγίτες. Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να πάνε αρκεί να είναι κόσμιοι. Εδώ αφήνουμε τους μπαχαλάκηδες να πηγαίνουν σε κάθε συγκέντρωση και να τα κάνουν λίμπα.
Δεν μπορεί, όμως, οι 1.000 ή 10.000 ανόητοι πατριδοκάπηλοι να αμαυρώνουν το λαϊκό, αγνό πατριωτικό συναίσθημα. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται όλοι φασίστες επειδή αγωνιούν για τη Μακεδονία, την ιστορία και τον πολιτισμό της.
Ευτυχώς ο Ιερώνυμος κατάλαβε ότι πάει να κάνει ένα έγκλημα συμπαρατασσόμενος με τον Τσίπρα. Έγινε… αριστερός ψάλτης του αλλά πήρε τη στροφή νωρίς και το γύρισε το έργο. Και τελικά αφαίρεσε κάθε επιχείρημα, μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη φυσικά, από τους ψευτοπροοδευτικούς της αριστεράς.
Βεβαίως από σήμερα θα ξεκινήσει ο πόλεμος των troll των 0,60 ευρώ. Γέρος και ξεμωραμένος ο Μίκης, όμηρος των ακραίων ο Ιερώνυμος, παραπλανημένοι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν ακροδεξιοί και ούτω καθεξής.

Είναι ευκαιρία την Κυριακή να τους απαντήσουν και να τους βουλώσουν τα στόματα: «Είμαστε πατριώτες», να φωνάξουν ή όπως έλεγε και ο… φασίστας Αριστοτέλης Βαλαωρίτης «νιώθω για σε πατρίδα μου, στα σπλάχνα χαλασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου