Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΣΚΗΝΙΚΟ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ!> Παγκόσμιο ΚΡΑΧ ενώ ο μπατίρης των 350 δις βγαίνει στις αγορές για τράκα!

https://kourdistoportocali.com/news-desk/pagkosmio-krach-eno-o-batiris-ton-350-dis-vgeni-stis-agores-gia-traka/

Κατέρρευσε ο βιομηχανικός δείκτης στην Wall Street


Η σαρδανάπαλη κυβέρνηση που ροκάνισε τις ζωές των φορολογουμένων για 3 χρόνια, όπως όλα δείχνουν επέλεξε το χειρότερο timing για να βγει στις αγορές.
Ο μπατίρης των 350 δις χρέος ψευδομακιγιαρισμένος διά χειρός Μέρκελ και Ρότσιλντ, διεφθαρμένος, αμεταρρύθμιστος και κατσιαπλιάς ως Νεοέλλην ετοιμάζεται να βγει στις αγορές όταν εκείνες αντιδρούν λες και μαντεύουν το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου!
Η Wall Street βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού με τους βασικούς δείκτες της σε ελεύθερη πτώση με τους αναλυτές να κάνουν λόγο για ένα ανεξέλεγκτο sell-off σε κλίμα πανικού καθώς ο Dow Jones έφτασε να χάνει 1.597,08 μονάδες (-6%) στα χαμηλά της ημέρας, υποχωρώντας κάτω και από τις 24.000 μονάδες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βιομηχανικός δείκτης που έχασε  1.175 μονάδες, τις περισσότερες στα 121 χρόνια της ιστορίας του, διαγράφοντας όλα τα κέρδη του 2018 και κλείνοντας κάτω από το ψυχολογικό επίπεδο των 25.000 μονάδων.
Ο S&P σημείωσε βουτιά 4,1% διαγράφοντας επίσης όλα τα κέρδη του 2018, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχώρησε 3,8%. Οι δύο δείκτες γνώρισαν τις μεγαλύτερες ποσοστιαίες απώλειες από τον Ιούνιο του 2016 μετά το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την αποχώρηση από την Ε.Ε.
Η κατρακύλα έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς οι δείκτες βρέθηκαν να διολισθαίνουν κάτω από κρίσιμα επίπεδα στήριξης (όπως οι 25.000 μονάδες για τον Dow Jones και οι 2.700 μονάδες για τον S&P 500), ενεργοποιώντας τις αυτοματοποιημένες εντολές πώλησης.
Γύρευε με τι ρυθμούς θα εξαυλωθεί το Ελληνικό Χρηματιστήριο….
killbill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου