Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η σφαλιάρα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ μετά τα Eθνικά μας συλλαλητήρια είναι πραγματικότητα στο διεθνές σύστημα;

http://epanastasilae.blogspot.gr/2018/02/e.html

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αυτό ακούσαμε , αυτό σας λέμε, αυτό γράψαμε κατ επανάληψη .
«όταν εμείς θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε, αυτοί θα αρχίσουν να κατεβαίνουν γιατί έτσι λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι»
Με δυο μεγαλειώδη Εθνικά συλλαλητήρια Εθνικής Ομολογίας για την προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας σηκώσαμε  λίγο κεφάλι στους  τοκογλύφους και στο  διεθνές κεφάλαιο που θέλει να παίξει με την ιστορία αιώνων.

Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και σε λίγα 24 ωρα άλλοι άρχισαν να κατεβαίνουν με το κεφάλι.

«Κραχ στη Wall Street - Πτώση άνω των 1.000 μονάδων -4,15%  για το Dow - «Βουτιά» και στην Ευρώπη - Άνοδος για το VIX- (δείκτης φόβου)

Νέο κραχ με επίκεντρο τη Wall Street, αλλά και τον γερμανικό δείκτη DAX, καταγράφηκε στις διεθνείς αγορές με τους επενδυτές να προχωρούν σε αθρόες ρευστοποιήσεις και τους αναλυτές, για μία ακόμη φορά, να βρίσκονται μπροστά σε ένα φαινόμενο το οποίο δυσκολεύονται να εξηγήσουν.
Η συνεχιζόμενη πτώση των αγορών αυξάνει τους φόβους ότι πρόκειται πλέον για ένα «συστημικό» πρόβλημα και όχι για ένα τυχαίο γεγονός.»  http://bankingnews.gr/index.php 8 Φεβρουαρίου 2018

“Βουτιά" 1.032 μονάδων για τον Dow Jones - Η δεύτερη χειρότερη ημέρα στην ιστορία του

Νέος γύρος sell-off διαδραματίστηκε σήμερα στο ταμπλό του αμερικανικού χρηματιστηρίου, με τον Dow Jones να γνωρίζει τη  δεύτερη χειρότερη πτώση στην ιστορία του σε όρους μονάδων - έπειτα από την πρόσφατη ιστορική "βουτιά" των 1.175 μονάδων - χάνοντας, την Πέμπτη, 1.032,89 μονάδες.
Συγκεκριμένα, ο βιομηχανικός Dow Jones υποχώρησε κατά 4,15% στις 23.860,46 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημείωσε πτώση 3,75% στις 2.581,00 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq κατέγραψε απώλειες 3,90% στις 6.777,16 μονάδες. 

Άλλωστε, στο σύνολο της εβδομάδας η Wall Street κινείται σε "κόκκινο" έδαφος, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις, εν μέσω των ενδείξεων ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ θα ξεφύγει από τις προβλέψεις φέτος, εξέλιξη που θα μπορούσε να οδηγήσει την Federal Reserve σε ταχύτερη σύσφιγξη της νομισματικής πολιτικής. 

Πράγματι, ήδη από τις αρχές της εβδομάδας, οι έντονες πτωτικές τάσεις ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με τη Δευτέρα της 5ης Φεβρουαρίου του 2017 να σηματοδοτεί τη χειρότερη ημέρα στην ιστορία του Dow, ο οποίος τερμάτισε με τη "βουτιά" - ρεκόρ των 1.175 μονάδων. Και ενώ την επομένη, Τρίτη, ακολούθησε ισχυρή ανοδική αντίδραση στην Wall, την Τετάρτη ο Dow, από εκεί που κέρδιζε πάνω από 300 μονάδες, βρέθηκε και πάλι στον "κατήφορο", έτσι το σκηνικό της έντονης μεταβλητότητας που κυριαρχεί στις αγορές τις τελευταίες ημέρες.»  http://www.capital.gr/ 8 Φεβρουαρίου 2018

Τελικά τι εννοούσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ όταν έλεγε:

«Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά.» ;

«Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη…» ;

«–Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβει ο Χριστός;

–Ναι. Εδώ, βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν, πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος.
Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του Αντίχριστου σατανά.

Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη  και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία για να σωθεί το πλάσμα Του.

Θ’ αφήσει το πλάσμα Του ο Χριστός;

Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.

Θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια.

Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω.

Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.

Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά.

Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.

Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες.

Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι.

Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κυρηχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο. Άλλο Κρίση, άλλο μία επέμβαση του Χριστού , για να βοηθήση το πλάσμα Του.»
(Από το βιβλίο “Πνευματική Αφύπνιση”, Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος- Σουρώτη Θεσσαλονίκης)

Με Πίστη και Ελπίδα


Δρ. Κωνσταντίνος  Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου