Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ: 15Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

Αθήνα ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΔΤ 590/15.03.2018


15Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Παγκόσμια Ημέρα γιορτής τιμής στον καταναλωτή, γιορτάζεται σε πολλές χώρες.
Αλλά σήμερα είναι ταυτόχρονα ημέρα υπενθύμισης και προβληματισμού, διεκδικήσεων, σεβασμού, διαφάνειας, καθαρών και ασφαλών προϊόντων και τιμών, σωστών υπηρεσιών για τον Έλληνα καταναλωτή.
Απαιτούμε διεκδικούμε και δικαιούμαστε το αυτονόητο της τιμής που αναλογεί στο προϊόν από την αγορά, αλλά και από τις κυβερνητικές υπηρεσίες και αρχές την ορθή λειτουργία τους αντί αγρανάπαυσης.
Χωρίς τους καταναλωτές δεν πρέπει να ξεχνιέται πώς δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα, τίποτα, ούτε οικονομία ούτε αγορά και οι κυβερνήσεις απλά αυτοκυβερνώνται σε ένα κοροϊδευτικό τρολάρισμα στον χρόνο.
Πρέπει να ανατραπεί, το να είναι των μνημονίων, της ακρίβειας, της εξαθλίωσης, της μη εκτίμησης της ανθρώπινης προσωπικότητάς του, του φιλότιμου και των κόπων του ο Έλληνας ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ.
Και το σημαντικότερο, τα Δημοτικά και Εκκλησιαστικά συσσίτια τροφής – ντροπής, σε στερούμενους εργασίας και μισθού, δεν αντικαθιστούν ούτε αποτελούν σεντόνι – κουκούλα, στον ρόλο του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ που θα κινεί και θα τροφοδοτεί την ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας.
ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ
Οι περιστασιακές επιδοτήσεις και η διαρκής εκπαίδευση δεν αποτελούν εργασία και εισόδημα.
Οι 300 της Βουλής πρέπει και ζητούμε να δημιουργήσουν, εργασία, παραγωγή και εισόδημα για όλους τους Έλληνες, αντί των συσσιτίων - ντροπής και των περιστασιακών επιδοτήσεων πτωχίας που εφάρμοσαν πάνω μας για την σωτηρία τους οι ΓαλλοΓερμανικές τράπεζες.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ, ΝΑ ΞΕΦΡΑΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Καταναλωτή που έχεις δουλειά και εισόδημα, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Έλληνα που δεν έχεις δουλειά και εισόδημα, να επισκεφτείς τον βουλευτή της περιοχής σου και να του ζητήσεις το καθήκον του, να έχουν δουλειά και εισόδημα όλοι οι Έλληνες. Αυτό να του πεις και να μην παραλείψεις να πάς και να του το πεις. Για να μην μπορεί να πει ότι δεν τον ενόχλησε κανένας !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου