Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Όταν ο Ιβάν απείλησε... με μπουρλότο το Μαξίμου: H μυστική συνάντηση πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/otan-o-iban-apeilise-me-mpourloto-to-maksimou/2.121908
Μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη θα κάνει το Antinews. Μια αποκάλυψη που δεν επιδέχεται διάψευσης κι όποιος θέλει ας το κάνει.
Ήταν εκεί τέσσερις άνθρωποι, πέραν των γραμματέων και φαρισαίων.
Είναι Τετάρτη, πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τα απίστευτα έκτροπα που έγιναν με τον πιστολέρο Σαββίδη. Εκείνη την ημέρα ή μάλλον νύχτα, περνά την πίσω πόρτα του Μαξίμου ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.
Κατευθύνεται στο πρωθυπουργικό γραφείο και ξέρει το δρόμο καλά μιας κι έχει ξαναπάει. Ο Σαββίδης κατέβηκε εκτάκτως από τη Θεσσαλονίκη να κάνει τη συνάντηση. Στο ίδιο γραφείο, εκτός του πρωθυπουργού, βρίσκονται οι κ. Φλαμπουράρης και Θανάσης Καρτερός, ο ρωσομαθής διευθυντής του γραφείου τύπου του Μαξίμου.
Όπως λένε όσοι άκουσαν την κουβέντα, ο Σαββίδης, με τη βοήθεια του… διερμηνέα Καρτερού, απαίτησε ευνοϊκή μεταχείριση για τον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι λίγες ημέρες μετά εκδικαζόταν η υπόθεση του ρολού που έπεσε στο κεφάλι του προπονητή του Ολυμπιακού. Ήταν σε δεύτερο βαθμό και ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε να μην χάσει τρεις βαθμούς, παρά μόνο να μηδενιστεί, το μικρότερο κακό ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Ιβάν Σαββίδης του έβαλε τις φωνές λέγοντας ότι για χάρη του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει όλα τα «σαπάκια» και τα διατηρεί, έχει βάλει εκατομμύρια και θέλει να ξεμπλέξει ο ΠΑΟΚ από τις περιπέτειες. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι θα «τους κάψει» αν δεν κάνουν αυτά που θέλει. Προφανώς έχει άσους στο μανίκι του και μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.
Και ω του θαύματος, τρία 24ωρα μετά, στη μία μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου βγήκε η πρωτοφανής απόφαση που χάριζε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ και του έδινε τη δυνατότητα να παίξει και με κόσμο με την ΑΕΚ.
Βεβαίως τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι, τι έγινε τελικά στο ντέρμπι και πώς μια πιστόλα του έξαλλου Ιβάν, τους χάλασε τα σχέδια.
Η επίσκεψη όμως στο Μαξίμου έγινε, ο εκβιασμός πέτυχε και σίγουρα θα συνεχιστεί γιατί η κυβέρνηση έχει λερωμένη τη φωλιά της.
Τώρα, αν ο Σαββίδης είχε συγκρατηθεί και δεν έβγαζε τα κουμπούρια ενδεχομένως να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Και ίσως κάνει τώρα από το μακρινό Ροστόφ νέους εκβιασμούς στην κυβέρνηση για να πέσουν οι τόνοι, να είναι η μικρότερη δυνατή τιμωρία.

Έτσι, πολεμάει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας τη διαπλοκή. Να τους χαιρόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου