Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Όρμπαν, πονάει ο Σόρρος, πονάνε κι οι ντιντήδες μας (​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​)

“Η Ευρώπη είναι Ελλάδα, όχι Περσία, η Ευρώπη είναι Ρώμη, όχι Καρχηδόνα. Η Ευρώπη είναι Χριστιανισμός, όχι Ισλάμ”. Αυτό το είπε ο μεγαλύτερος σήμερα Ευρωπαίος.
Ο ίδιος που είπε σε έναν μνημειώδη λόγο του για την Ελευθερία και την Πατρίδα, πως “η μετανάστευση είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα”, αυτός που παρά τους εκβιασμούς αρνείται να δεχτεί μουσουλμάνους μετανάστες ή πρόσφυγες, έχει στριμώξει τις συμμορίες του Σόρρος και των ΜΚΟ, υπερασπίζεται την ουγγρική παραδοσιακή οικογένεια, δίνει κίνητρα στις γεννήσεις και αρνείται το νταβαντζιλίκι των Βρυξελλών και των αντιευρωπαϊκών, παρακμιακών και αντιχριστιανικών πολιτικών του. Ο Βίκτορ Όρμπαν, μετά την τρίτη κατά σειρά σαρωτική επανεκλογή του, με σχεδόν 50% και απόλυτη πλειοψηφία βουλευτών, που καθιστά εφικτή κάθε νομοθετική πρωτοβουλία, έχει προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στους χρυσοκάνθαρους υπαλλήλους του Σόρρος στις Βρυξέλλες και στους φτωχομπινεδιάρηδες που τους μαϊμουδίζουν κι εδώ, είτε ανήκουν στους μηδενιστές της αριστεράς, είτε στο νοσηρό περιβάλλον του φεουδάρχη Κυριάκου. Ο Φερχόφστατ, γνωστός παιδί για τα θελήματα του γερο Τζωρτζ, πάτρωνα των antifa και του ισλαμικού εποικισμού της Ευρώπης, εκτός από ορθοδοντικό χρειάζεται πλέον και ψυχολόγο, μαζί με κάτι αστείες περσόνες των κοινωνικών δικτύων, που βαφτίζουν “ναζί” και “φασίστα” όποιον αρνείται την σταδιακή μετατροπή της Ευρώπης των Χριστιανικών Εθνών σε χώρο επέκτασης του ισλαμοφασισμού, μέσα από την δοσιλογική δράση των Βρυξελλών και των περιώνυμων ΜΚΟ.
Εάν υπάρχει σήμερα ένας πραγματικός Ευρωπαίος, ένας ηγέτης που αντιστέκεται στην αντιευρωπαϊκή, αντιχριστιανική και βαθιά ολοκληρωτική πολιτική του διεφθαρμένου ιερατείου των Βρυξελλών, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα, την ταυτότητα και την ασφάλεια του Έθνους του και τις αληθινές κοινές αξίες, πάνω στις οποίες οικοδομήθηκαν τα Ευρωπαϊκά Έθνη, αυτός είναι ο Βίκτορ Όρμπαν. Οι δικές μας πολιτικές ηγεσίες συγκρινόμενης της στάσης τους με την δική του, φαντάζουν Οσποδάροι των Βρυξελλών, υποτελείς. Πονάει ο Σόρρος, πονάνε κι οι ντιντήδες μας, κολωνακιώτες κι εξαρχειώτες.
Αυτή είναι μια σοβαρή λαϊκή πατριωτική δεξιά, χωρίς αγκυλώσεις, που δεν διστάζει να κατονομάζει τον εχθρό και να τον συντρίβει με ατσάλινο χέρι, με τα εργαλεία που δίνουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι της χώρας του. Αυτό χρειάζεται και η Πατρίδα μας. Όχι γραμματοκομιστές των ξένων, επίδοξους συνεταίρους ή υπαλλήλους των δυσωδών ΜΚΟ, ατζέντηδες των λαθροδιακινητών και τοποτηρητές των ξένων, που επιτίθενται στον ίδιο τους τον λαό σαν αυτοάνοσο νόσημα του Έθνους.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έχει εισηγηθεί τον αναδρομικό οικονομικό έλεγχο σε βάθος δεκαετίας για τις ΜΚΟ, την δημιουργία Μητρώου, εκδίωξη και κλείσιμο των περισσότερων, την απαγόρευση της δράσης τους, παρά μόνο με άδεια της αρχής για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας κι αυτό μόνον σε κλειστές δομές που θα ελέγχει αυστηρά το κράτος δια των Ενόπλων Δυνάμεων, που αυτές και μόνον αυτές θα διαχειρίζονται τα κέντρα κράτησης – φιλοξενίας, τα κονδύλια και την παροχή οποιωνδήποτε υπηρεσιών, αποκλειομένων όλων αυτών των περίεργων που έχουν πλημμυρίσει την χώρα σαν βδέλλες και ρουφιάνοι, με ατζέντα ενάντια στα συμφέροντα του Έθνους μας.
Όσο κι αν οι αντιλαϊκές ανθελληνικές δυνάμεις και τα φερέφωνα τους επιμένουν να συκοφαντούν τις καθαρές πατριωτικές φωνές και προωθούν, ως χρήσιμους στο σύστημα ηλίθιους, αλμπάνηδες φιδέμπορους και πατριδοκάπηλους, οι καθαρές ιδέες και πράξεις, που απαντούν στην ανάγκη, θα θριαμβεύσουν και το παλιό θα σωριαστεί σε ερείπια στο πέρασμα του νέου.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ- www.neadexia.gr

(Δημοσιεύεται στη «Δημοκρατία»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου