Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Από τους αριστερούς σκιτζήδες στους γόνους (​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​)

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/apo-tous-aristerous-skitzides-stous-gonous/10.123503
Μια σοβαρή Λαϊκή Πατριωτική Δεξιά έχει πολύ συγκεκριμένα καθήκοντα. Την υπεράσπιση του Έθνους από την Β. Ήπειρο ως την Καρπασία και σε όλη την Διασπορά, την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας, της Διαχρονίας του Ελληνισμού, των πυλώνων του, ήτοι οικογένεια, Ορθοδοξία, εσωτερική και εξωτερική Ασφάλεια και φυσικά την διασφάλιση της κοινωνικής κινητικότητας, μέσα από την υπεράσπιση της εργασίας ως αξία, των εργαζομένων ως πρόσωπα και των δικαιωμάτων τους, της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας που διασφαλίζουν τα στοιχειώδη, ώστε να μπορούν και τα παιδιά από τις λαϊκές τάξεις να αναδειχθούν στην πολιτική, στρατιωτική, οικονομική, επιστημονική και πνευματική ηγεσία της χώρας.
Για να μας κυβερνούν τα λιοντάρια μας κι όχι μουνουχισμένα βόδια από αμφίβολο σόϊ.
Όλα αυτά δεν τα εφηύρα εγώ και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ. Τα προβλέπει μέσες άκρες το Σύνταγμα, στο οποίο ορκίζονται όλοι οι ταγοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και όλοι μας στην στρατιωτική θητεία. O δε όρκος δεν λέει “Ορκίζομαι να φυλάτττω πίστιν εις την Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα κλπ” μέχρι να απολυθώ και μετά στους δίδυμους αδένες μου. Στο Σύνταγμα μας τον βασικό χαρακτήρα τον έδωσαν, Εις το όνομα της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος και με συνεχείς αναφορές στο Έθνος και στην Ορθοδοξία, οι πρωτεργάτες της Ελευθερίας μας, υπογράφοντας τα πρώτα Συντάγματα με το αίμα τους.
Θα σας θυμίσω δε αυτό που προχθές έγραψαν στα σινιέ παπούτσια τους 161 βουλευτές και η ΝΔ ,με την φαιδρή στάση της. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 21, αναφέρεται “Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους”.
Ίσως διαφωνήσουν οι ιντελιγκέντσηδες του πολιτισμικού μαρξισμού αλλά σας διαβεβαιώ πως μόνον η αληθινή, κανονική οικογένεια και οι Ελληνίδες Μητέρες μπορούν να γεννήσουν Έλληνες. Η μητρότητα “προστατεύεται” τόσο πολύ σήμερα, που το ΙΚΑ καλύπτει μερικές εκτρώσεις τον χρόνο αλλά ούτε μία εξωσωματική. Η παιδική ηλικία είδαμε πως προστατεύεται με το άρθρο 8, δια του οποίου το κράτος θα παραδίδει παιδιά για πειράματα σε μη κανονικές “οικογένειες”, στερώντας τους βασικά δικαιώματα, όπως το πατρικό και μητρικό πρότυπο και παρουσία. Σε αυτό το αριστερό έγκλημα συνεργός ο Μητσοτάκης και η παρέα του.
Λέει κι άλλα το άρθρο κι όλο το Σύνταγμα, που περιγράφουν το κοινωνικό κράτος, την φροντίδα για την υγεία, παιδεία και στέγαση των πολιτών, για την αρωγή στην νεότητα, στα γηρατειά, στα ορφανά, λέει και για την εργασία, το δικαίωμα στην οποία ξεσκίζει η “πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση” με συνεργό τους ΑΝΕΛ.
Αλλά ας δούμε πως βλέπει τα πράγματα και το μπλε θολό ποτάμι του φεουδάρχη Μητσοτάκη, ο οποίος αφού είπε πως “πλεονάζουν γιατροί”, ξέρετε τι σημαίνει αυτό, είπε και το εξής ωραίο:
«Η δια βίου απασχόληση στον ίδιο τομέα είναι κάτι που μάλλον πια ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα, οι εργαζόμενοι μπορεί να αλλάξουν όχι μόνο δουλειά, αλλά και κλάδους πολλές φορές στον εργασιακό τους βίο. Το κλασικό «δυτικό» ωράριο «9 με 5″, στην ίδια δουλειά, να παίρνει κανείς σύνταξη από την ίδια δουλειά, από αυτήν στην οποία ξεκίνησε, αυτό είναι μάλλον ξεπερασμένο».
Οι νεοφιλελεύθεροι κανίβαλοι, εκτός από εκπτωτικοί στα εθνικά, υπάκουα σκυλάκια του “δικαιωματισμού” και του πολιτισμικού μαρξισμού στην επέλαση τους κατά της κανονικής οικογένειας, της Εθνικής Παιδείας και γραμματοκομιστές και τυφλοί εκτελεστές του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας και της Ευρώπης έχουν κι άλλο όραμα για τους πληβείους, που έχουν μόνο καθήκον να ψηφίζουν την ψευτοελίτ και να φορολογούνται σαν δουλοπάροικοι.
Κατάργηση και επισήμως του οκτάωρου, στην πράξη στον ιδιωτικό τομέα ήδη συμβαίνει, και κάθε εργασιακής σταθερότητας και ασφάλειας. Σε λίγο ο γόνος με τα μαλακά χεράκια που έχει ζήσει η φαμίλια τους τρεις γενιές ζωή κερασμένη από το κράτος, θα προτείνει και την νομαδική εργασία.
Χωρίς οκτάωρο, με ένα δισάκι στον ώμο θα περιφέρονται οι εργαζόμενοι ανά την Ευρώπη, με ελαστικό ωράριο, ελαστικό μισθό, που θα τον τεντώνουν λίγο και θα τον μαζεύουν πολύ τα αφεντικά.
Ίσως να κοιμούνται και σε καταυλισμούς σε πυκνά ράφια, όπως σε κάτι “κυψέλες” στην Ιαπωνία, ανταγωνιζόμενοι τα 150.000.000 με 200.000.000 αφρικανούς και ασιάτες μουσουλμάνους που φέρνει κατά κύματα η πολιτική της σκοτεινής Ευρωγραφειοκρατίας και του Σόρος.
Αγαπητέ Κυριάκο, προτείνω σε σένα και τους γραβατωμένους συνεργάτες σου, μετά το Κολλέγιο και το Χάρβαρντ, μια σύντομη αναμορφωτική μετεκπαίδευση στις γράνες και τα μαυρόγεια της Κωπαΐδας και το Χειμώνα μάζεμα ελιάς. Θα ισιώσετε και θα σας περάσει η πολύ “ελαστικότητα” στην εργασία, τους μισθούς και την κοινωνική ασφάλιση.
Γι’ αυτό, αδέρφια, χρειάζεται μια γνήσια, σύγχρονη Λαϊκή και Πατριωτική Δεξιά. Αλλιώς θα γλυτώσετε από τους μνημονιακούς αριστερούς και θα σας φάνε οι γόνοι.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ - www.neadexia.gr

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου