Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Η απάντηση του Νίκου Γκάλη, ο ΖΑΚ ΝΤΕΛΟΡ, και ένα Ευρωπαϊκό Βραβείο που δεν καθιερώθηκε λόγω κάποιων...μπουμπούνων της ΝΔ .

O Eκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης για την απάντηση του Νίκου Γκάλη σε όσους τον εμπλέκουν σε  μικροκομματικά  παιχνίδια :


"Ο Νίκος Γκάλης (ξανα)απέδειξε ότι ανήκει σε όλους τους Ελληνες. Eνα στιγμιότυπο που έζησα ο ίδιος  το 1993 , στις Βρυξέλλες, ήταν όταν ο μεγάλος ΖΑΚ ΝΤΕΛΟΡ ήρθε να χαιρετήσει ,εθιμοτυπικά, όλους τους τότε ασκούμενους διοικητικούς υπαλλήλους της ΚΟΜΙΣΙΟΝ , του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα και μού απάντησε με 2 μόνο  λέξεις :  " N I C K   G A L I S " ...
Η ΝΔ σήμερα κάνει διαρροές για  το όνομα  του μεγάλου αυτού αθλητή  αλλά - όταν το 2006 ο Γ.Καρατζαφέρης είχε προτείνει , ως Ευρωβουλευτής, εγγράφως στον τότε Πρόεδρο της ΚΟΜΙΣΙΟΝ κ. Μπαρόζο να καθιερωθεί το ¨Ευρωπαϊκό Βραβείο Ηθους-ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ"  και εκείνος το αποδέχθηκε , η τότε κυβέρνηση  της ΝΔ δεν έστειλε ΠΟΤΕ  την επίσημη συγκατάθεσή της  , όπως είχε  ζητήσει ευγενώς ο  κ. Μπαρόζο. Παραμένει το ερώτημα ποιός είναι αυτός που  χρήζει  "υποψηφίους" της ΝΔ από το πουθενά σε μια  αγχώδη προσπάθεια να ξεφύγει το κόμμα αυτό από τα επίπεδα εκλογικής επιρροής της εποχής Μεϊμαράκη ( συν 1%-2% ,το πολύ) και όλα αυτά παρόλα τα ψέμματα και  τα αίσχη που ζούμε επί 3,5 χρόνια με την κυβέρνηση-νούμερο των  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου