Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

EΛΕΟΣ!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΖΟΜΠΙ» ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! (ΦΩΤΟ)

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CF%81%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84/
TSIPRAS-LESVOS
Διαβάστε και δείτε να φρίξετε:
ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; Ή ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της Λήμνου είχε ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του σήμερα (03/05) στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στο λιμάνι και στην κεντρική αγορά της Μύρινας, συνομιλώντας με τους ντόπιους που τον καλοδέχτηκαν στον τόπο τους.
EC1EBC3E3486B17663AC426DF319EF95
Πέρα από τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τα αστεία, ο πρωθυπουργός άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων, τονίζοντας πως «γι’ αυτό είμαστε εδώ».
Στο κεντρικό καφενείο του λιμανιού, «τη «Βουλή» της Λήμνου», όπως το χαρακτήρισε, ο πρωθυπουργός χαιρετήθηκε με τους γηραιότερους Λημνιούς που απολάμβαναν τον πρωινό καφέ τους. «Τι κάνετε;», τους είπε. «Μεγαλώνουμε», απάντησαν, με τον κ. Τσίπρα να ανταπαντά: «Εδώ μεγαλώνουμε εμείς…».
alexis1alexis2alexis3alexis4
Ψαράδες του νησιού δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για το πετρέλαιο και τις πολύ υψηλές τιμές. «Τώρα, την περάσαμε τη φουρτούνα…» είπε με νόημα ο πρωθυπουργός.
Περιδιαβαίνοντας το κεντρικό πλακόστρωτο σοκάκι όπου φιλοξενούνται στη σειρά δεκάδες καταστήματα – η κεντρική αγορά του νησιού – ο πρωθυπουργός μίλησε με τους καταστηματάρχες.

«Να προσέχετε και τους νησιώτες», του είπε στη συνομιλία τους μια υπάλληλος καφετέριας που βρέθηκε στο νησί από τη Βόρεια Ελλάδα. Σε άλλο κατάστημα του έθεσαν το ζήτημα της εξίσωσης του ΦΠΑ στα νησιά, με έναν πιο… διπλωματικό τρόπο: «Σας καλωσορίζουμε στην αγορά, είμαστε Κολωνάκι και Μύκονος», εννοώντας ότι ο ΦΠΑ θα έπρεπε να είναι χαμηλότερος. «Φάγαμε τον γάιδαρο, μας έμεινε η ουρά», είπε ο πρωθυπουργός σε μια καταστηματάρχη, με εκείνη να τον ρωτά: «Βγαίνουμε; (σ.σ. από το πρόγραμμα) και τον Αλέξη Τσίπρα να της απαντά: «Αφού στο λέω εγώ». Άλλος κάτοικος του είπε «είσαι ο πιο χαμογελαστός πρωθυπουργός», με τον ίδιο να σχολιάζει χιουμοριστικά: «ε, κάτι είναι κι αυτό…»
Στη Λέσβο ο Πρωθυπουργός το απόγευμα της Πέμπτης
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Λέσβο, στο πλαίσιο των εργασιών του 14ου Περιφερειακού Συνεδρίου «Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων» για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Νησιών του Βορείου Αιγαίου.
18:00 Σύσκεψη με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
19:30 Κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, « Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων», στο Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου